- Дата и час: 25 Ное 2024, 19:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Смяна на длъжност при безсрочен трудов договор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на длъжност при безсрочен трудов договор
Здравейте! Имам следния въпрос: Работодателят ми желае да смени длъжността ми и на мое място да сложи друг, с което аз не съм съгласна. Но не ми дават друг избор. Взеха ми служебната кола и вече има нов на моето място, а аз трябва да отида на друга длъжност. Имам подписан безсрочен трудов договор. Моля Ви, дайте ми съвет как да процедирам
- qncheto
- Нов потребител
Re: Смяна на длъжност при безсрочен трудов договор
qncheto написа: Взеха ми служебната кола ...
Май това Ви е проблемът в случая? М?
- inspectora
- Активен потребител
Не съм си задала въпроса, за да чета заядливи отговори. И не това не ми е проблемът! Ако за Вас работата е служебна кола, не ме слагайте под общия знаменател!
Моля ако някой може да ми помогне да пише.
Единственото, което разбрах, е че в такава ситуация мога да напусна без предизвестие, защото работодателят е променил характера на работата ми по чл. 327, т. 3 от КТ.
Моля ако някой може да ми помогне да пише.
Единственото, което разбрах, е че в такава ситуация мога да напусна без предизвестие, защото работодателят е променил характера на работата ми по чл. 327, т. 3 от КТ.
- qncheto
- Нов потребител
qncheto написа:Не съм си задала въпроса, за да чета заядливи отговори. И не това не ми е проблемът! Ако за Вас работата е служебна кола, не ме слагайте под общия знаменател!
Както сте си задала въпроса ... такива отговори получавате
За да "споменете" за служебната кола, явно това е важното за Вас - какво общо има колата, че да я "слагате" във въпроса си? М?
/който лошо си задава въпросите, лоши отговори получава - узбекистанска мъдрост /
- inspectora
- Активен потребител
Какво общо има ли?
Не е възможно в петък всичко в работата да ти е наред и отиваш в понеделник и от вратата на офиса те посрещат: дай ключовета за еди какво си от днес си на нова длъжност еди каква си, има нов човек на твоето място......
Но както и да е... явно съм се объркала за този форум и хората в него. Жив и здрав, дано не ти се случи нещо подобно, защото тогава друга песен ще пееш.
Не е възможно в петък всичко в работата да ти е наред и отиваш в понеделник и от вратата на офиса те посрещат: дай ключовета за еди какво си от днес си на нова длъжност еди каква си, има нов човек на твоето място......
Но както и да е... явно съм се объркала за този форум и хората в него. Жив и здрав, дано не ти се случи нещо подобно, защото тогава друга песен ще пееш.
- qncheto
- Нов потребител
аз се интересужам от същия казус, но когато си назначен по закона за държавния служител, а не с КТ ?
- zelma
- Нов потребител
qncheto написа:... явно съм се объркала за този форум и хората в него ...
А навярно сте объркала въпроса си ...
Щото ако не бе проблем за колата, щяхте да обясните малко по-подробно за каква промяна в правоотношението Ви става въпрос - щяхте да кажете "от шеф - правят ме чистачка" ... "от Х лева - намаляват ми заплатата на Х-У лева" ... Щяхте да кажете някакви документи дали ли са Ви във връзка с промяната ...
... както и да е - и Вие жива - здрава ... и да си намерите по-скоро нова служебна кола
- inspectora
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|