- Дата и час: 25 Ное 2024, 12:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ежеседмична LEX среща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Ежеседмична LEX среща
Екстра ... ще бъда почерепена значи Хи хи хи... Та, къде ще е срещата? Знаем ли или ще го решаваме? Имам предвид в р-т "Опера' или на друго място...?
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Нека да не е в Операта( не ме разбирайте погрешно, но...), моля. Харесах ресторанта в градината на онзи хотел- в центъра. Имена не помня. Кухнята не беше лоша и така.
Всъщност- без значение, където кажете- ще дойда.
Всъщност- без значение, където кажете- ще дойда.
- Гост.
- Старши потребител
milletti написа:Екстра ... ще бъда почерепена значи Хи хи хи... Та, къде ще е срещата? Знаем ли или ще го решаваме? Имам предвид в р-т "Опера' или на друго място...?
Пак съм чела между редовете.
Идеята е да се видим на семинара ( е, може и да пропусна- кой знае?!? ), а къде - свят широк и шарен ( тук Мели би ми сторила забележка - места, резервации, организация- с една дума "дисциплина" ), но ... но! ако мислите, че някой ще прояви желание - напишете мястото.
За останалите- няма да съм въоръжена. Само хапя...
- Гост.
- Старши потребител
Аз семинара ще го пропусна, тъй като съм невъзможност да присъствам на две места едновременно. Но за след това съм на линия.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Колеги, организацията май беше изостанала, но днес моменталически всичко си дойде на място.
По мои бегли изчисления направих резервация за 11.12.2009 от 20:00 часа за около 10-12 души. Всеки може да потвърди на ЛС на мен или Поли, за да мога своевременно да променя бройката. Не забравяйте, че е нужно да бъдем акуратни към домакините.
Новите колеги са винаги добре дошли!
До скоро!
По мои бегли изчисления направих резервация за 11.12.2009 от 20:00 часа за около 10-12 души. Всеки може да потвърди на ЛС на мен или Поли, за да мога своевременно да променя бройката. Не забравяйте, че е нужно да бъдем акуратни към домакините.
Новите колеги са винаги добре дошли!
До скоро!
Последна промяна Melly на 16 Дек 2009, 13:47, променена общо 1 път
-
Melly - Старши потребител
http://www.hotel-niky.com/
За да не бъдем упрекнати в конспирация.
За да не бъдем упрекнати в конспирация.
- Гост.
- Старши потребител
о, да... този ресторант ми стана фаворит и на мен ! най-вероятно ще пропусна този път , но ви пожелавам страхотно изкарванееееее!!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
ДОБРА СРЕЩА, КОЛЕГИ!
Малко излишно,но все пак да я пожелая!
Малко излишно,но все пак да я пожелая!
-
Да си прекарате весело! (както винаги)
И аз ще пропусна този път, но пийте едно и за мен, а заведението е много хубаво наистина.
Оставите алинеите на семинара и наблегнете на:
чл.1 Всички сме хора.
т.1. 2/ И аз съм човек!
И аз ще пропусна този път, но пийте едно и за мен, а заведението е много хубаво наистина.
Оставите алинеите на семинара и наблегнете на:
чл.1 Всички сме хора.
т.1. 2/ И аз съм човек!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Усре, разочарова ме с тази покана, все се надявах и кечистите да ни поканят, та да мога и аз да се възползвам!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
ех, Дия.... !!!
-
diaida написа:Усре, разочарова ме с тази покана, все се надявах и кечистите да ни поканят, та да мога и аз да се възползвам!
Съжалявам,че не е от кечистите!
Не пречи да си представиш,че си поканена от кечистите или чекистите и пак да се възползваш!
- usra_ovcova
- Потребител
Вярно е че съм привърженик на конфиденциалността и секретността. Но така и не разбах локацията на мястото. Поне въведете някакви координати , за да може в поне в бг.мапс човек да го намери. До сега не съм идвал на подобни срещи, и бих се чувствал малко като риба на сухо, защото наистина никой не познавам от форума освен колегата Президент .
Е аз имам чувство за хумор, обичам майтапа , добре премерените вицове и най вече , когато е необходимо да рецитирам единственото ми художествено произведение Което съм нарекъл Ода за престъпната привлекателност.
Всички останали произведение са сухи и скучни за четене.
Опит за компилация в съотношение 6/3/1 е първата ми книга която скоро ще се появи . Най после. Наясно съм че ще има огън и жупел по мой адрес, и ще ме изкарат какъв ли не. Но това не ме притеснява .
Не съм ангел но не съм и толкова лош, а само когато се налага.
Така че ако не е строго конфиденциално и забранено за простосмъртни юристи като мен. Въпроса ми е Кога и Къде? Както каза на времето една колежка от университета ,която за първи път ми се направи скандално неприлично предложение, макар и шокиран в началото този начин на мислене ми харесва.
Е аз имам чувство за хумор, обичам майтапа , добре премерените вицове и най вече , когато е необходимо да рецитирам единственото ми художествено произведение Което съм нарекъл Ода за престъпната привлекателност.
Всички останали произведение са сухи и скучни за четене.
Опит за компилация в съотношение 6/3/1 е първата ми книга която скоро ще се появи . Най после. Наясно съм че ще има огън и жупел по мой адрес, и ще ме изкарат какъв ли не. Но това не ме притеснява .
Не съм ангел но не съм и толкова лош, а само когато се налага.
Така че ако не е строго конфиденциално и забранено за простосмъртни юристи като мен. Въпроса ми е Кога и Къде? Както каза на времето една колежка от университета ,която за първи път ми се направи скандално неприлично предложение, макар и шокиран в началото този начин на мислене ми харесва.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
/предупреждавам-днес съм се разлигавила яко... основно виновна е дия-в съседната тема...../
та, колега незрет.... ,
пропуснал сте ръст, килограми и цвят на очите !
шегувам се, разбира се!
а иначе-на срещите всеки е повече от добре дошъл, никога не оставяме новоприсъединилите си да се чувстват като "риби на сухо"...хихи... !
не е ясно дали ще има среща на кечистите, но скоро ще има среща в пловдив..., която убедена съм /щото ги познавам повечето...кой от кой по-готин/а / ще взриви поне едно от тепетата ! следете темите...и ще разберете повече!
та, колега незрет.... ,
пропуснал сте ръст, килограми и цвят на очите !
шегувам се, разбира се!
а иначе-на срещите всеки е повече от добре дошъл, никога не оставяме новоприсъединилите си да се чувстват като "риби на сухо"...хихи... !
не е ясно дали ще има среща на кечистите, но скоро ще има среща в пловдив..., която убедена съм /щото ги познавам повечето...кой от кой по-готин/а / ще взриви поне едно от тепетата ! следете темите...и ще разберете повече!
-
Е не е честно, моя милост е като бяло магаре не може да се скрие дори и да иска. Но аз никога не съм се крил защото не виждам смисъл.
Но отново не виждам отговор на въпросите Кога и Къде? ( Както каза на времето една колежка известна с прочутата си фраза с която разкарваше досадници - "Колега с вас имам само дипломатически отношения , моля спазвайте прилична дистанция от 1.3 метра и не нарушавйте личното ми пространство. " Казано със студен и остър поглед и двулична лицемерна усмивка. )
Плюс това трябва да се измисли алиби, при това желязно. Защото женените магарета без алиби не шават
Но отново не виждам отговор на въпросите Кога и Къде? ( Както каза на времето една колежка известна с прочутата си фраза с която разкарваше досадници - "Колега с вас имам само дипломатически отношения , моля спазвайте прилична дистанция от 1.3 метра и не нарушавйте личното ми пространство. " Казано със студен и остър поглед и двулична лицемерна усмивка. )
Плюс това трябва да се измисли алиби, при това желязно. Защото женените магарета без алиби не шават
- nezret
- Потребител
демек-искате да имате алиби преди да е ясно КОГА И КЪДЕ ЛИ?!?
щото още не е ясно КОГА И КЪДЕ..., а когато има яснота-ще се разбере из форумното правоширие...
щото още не е ясно КОГА И КЪДЕ..., а когато има яснота-ще се разбере из форумното правоширие...
-
Въпрос с повишена трудност:
Колега nezret, какъв би бил "достатъчният" срок за осигуряването на "желязно" алиби?
До получаване на отговора ти, поставям резолюция БД.
Колега nezret, какъв би бил "достатъчният" срок за осигуряването на "желязно" алиби?
До получаване на отговора ти, поставям резолюция БД.
nezret написа: Но отново не виждам отговор на въпросите Кога и Къде?
-
И бележки има! Няма да се плашиш, незрет!
-
Това е жестоко, при такива "железни" безспорни доказателства, няма да се притеснявам. Направо ме "навихте" като пожарникарски маркуч.
Как го измислихте?!? Харесвам хора с чувство за хумор.
Кога мога да подам молба за издаване на нужното ми удостоверение което да представя като доказателство?!?
Как го измислихте?!? Харесвам хора с чувство за хумор.
Кога мога да подам молба за издаване на нужното ми удостоверение което да представя като доказателство?!?
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
- nezret
- Потребител
|
|