начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Има ли конфликт м/у трудов и гражданскки договор?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Има ли конфликт м/у трудов и гражданскки договор?

Мнениеот uboat54 » 05 Фев 2010, 11:07

Знам, че гражданските договори не се вписват никъде. Друг е въпросът при трудовите договори. Дали се получава конфликт при наличен граждански договор и подписване на трудов договор с друго предприятие? Благодаря за вашето внимание и отговорите ви.
uboat54
Нов потребител

Re: Има ли конфликт м/у трудов и гражданскки договор?

Мнениеот sunrise » 05 Фев 2010, 11:13

Конфликт на какво?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот sunrise » 05 Фев 2010, 11:49

Понеже не сте активирали личните си съобщения:Ням проблем да подпише, но ми се струва, по описаното от Вас, че гражданският всъщност е прикрит трудов договор.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот uboat54 » 05 Фев 2010, 13:39

Благодаря за бързият отговор. От него разбрах, че може да подпише втори трудов договор. Факт е, че тази материя ми е абсолютно непозната. Приятна почивка през идващите два дена.
uboat54
Нов потребител

Назад към Трудово право