- Дата и час: 29 Ное 2024, 15:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помогнете,моля.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
92 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: помогнете,моля.
Дайте отново съвет-какво да правя с адвокатката?! Бави ме умишлено-трбваше да направи запора на сметките преди седмица,а още не е пуснала заповедта към съдебният изпълнител. И това си има предистория-платих 100 лв за да наеме такъв,но ме повика и каза,че трябвало още пари,защото имало такси-за да оформи заповедта отделно съм и дала 100 лв. Сутринта пак и звънях,но ми затвори телефона и каза"Понеделник"/както обикновенно от септември насам/Отказва даже да ми даде името на съдия-изпълнителя при когото била подала заповедта за запор на банковите сметки.
Вече честно да ви кажа незнам с кого се боря-с работодателя или с адвокатката....
Вече честно да ви кажа незнам с кого се боря-с работодателя или с адвокатката....
- martina99
- Младши потребител
Стигна ли ви до съда исковата молба най сетне?
- vanila_ce
- Потребител
Здравейте! Имам добра новина!!! Делото мина вчера и е изцяло в моя полза без право на обжалване За разноските - адвокатката не обяви реалната сума а само 500 лв. Пих една студена вода за останалите 370,но здраве да е... Доволна съм от изхода на делото.Все пак спечелих:) Пожелавам успех на всички тръгнали по този път,а на вас едно голямо БЛАГОДАРЯ!
- martina99
- Младши потребител
Поздравявам ви!А в какъв смисъл без право на обжалване?Ответната страна не се ли опита да оспорва?
- vanila_ce
- Потребител
martina99 написа:Здравейте! Имам добра новина!!! Делото мина вчера и е изцяло в моя полза без право на обжалване За разноските - адвокатката не обяви реалната сума а само 500 лв. Пих една студена вода за останалите 370,но здраве да е... Доволна съм от изхода на делото.Все пак спечелих:) Пожелавам успех на всички тръгнали по този път,а на вас едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Нещо не се връзва:Как така делото е било вчера, а вече имате резултат , че и са забранили на ответната страна да обжалва?
- sunrise
- Активен потребител
Решението е без право на обжалване и влиза в сила веднага.
- martina99
- Младши потребител
На коя инстанция сте,че сте без право на обжалване?
- sunrise
- Активен потребител
Не разбирам...
- martina99
- Младши потребител
Предполагам сте на първа инстанция,СРС.Как съдът излезе с определение и решение още на първо заседание?Ответната страна яви ли се на делото?
- vanila_ce
- Потребител
Не,но разполагам с писменно нотариално заверено съгласие от ответната страна,че всичко,за което ги съдя отговаря на истината и уверяват ,че ще бъде спазено всичко по КТ относно взаимоотношенията ни. Такъв документ едва ли е виждал и получавал друг адвокат освен моя
- martina99
- Младши потребител
Този документ го получих още миналата година -доста преди делото и обещанията им не бяха спазени.
- martina99
- Младши потребител
Струва ми се ,че нещо яко сте се объркали. Какво Ви пише в акта от съда,не в тяхните бележки , нито във фантазията на адвоката Ви?
- sunrise
- Активен потребител
И съдът обяви веднага решението?Следва,тогава да го имате в писмен вид и да заведете дело за незабавно изпълнение.
- vanila_ce
- Потребител
И по кой член е това едноинстанционно производство?
- sunrise
- Активен потребител
Да,адвоката работи върху изпълнението-все още го нямам в писмен вид,но се надявам до ден-два да го видя и черно на бяло.
- martina99
- Младши потребител
Какво не ви се вижда наред в цялата работа? Има ли от какво да се притеснявам?
- martina99
- Младши потребител
Ами как така , съдът излезе с решение още в съдебно заседание и как същото веднага влезе в сила.На Вас това Ви се струва ,че е наред. Какво пише в решението.
- sunrise
- Активен потребител
не съм го видяла
- martina99
- Младши потребител
Колеги, най-вероятно питащата не е наясно какво са и обяснили ... още по-малко пък използва правилните правни термини ... не е коректно да внасяте съмнения относно работата на колегата, който и води делата /поставете се на негово/нейно място/ ...
Аз лично се сещам за поне 2-3 варианта, които може да са се получили така, че в момента да се пише я молба за издаване на ИЛ, я молба до ЧСИ ...
... пък може изобщо да няма решение още ... просто питащата да не е разбрала ...
Аз лично се сещам за поне 2-3 варианта, които може да са се получили така, че в момента да се пише я молба за издаване на ИЛ, я молба до ЧСИ ...
... пък може изобщо да няма решение още ... просто питащата да не е разбрала ...
- inspectora
- Активен потребител
martina99 написа:не съм го видяла
А как разбрахте , че спечелихте без право на обжалване. Бас държа,че адвокатът пак Ви е поискал пари!
- sunrise
- Активен потребител
92 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|