- Дата и час: 25 Ное 2024, 20:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
трудов или граждански договор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
трудов или граждански договор
Здравейте, какво мислите за следния казус: Напоследък се говори за разкриване на т.н. спешни кабинети към Центровете за спешна помощ . В тях лекарите ще дават дежурсва 12 часови. Предлагат граждански договири на лекарите , които ще работят в тези кабинети, което според мен не е правилно. Мисля, че така се заобикаля трудовото законодателство . Лекарите имат място на работа , работно време и предоставят работна сила , а не трудов резултат. Какво мислите?
- dfani
- Младши потребител
Re: трудов или граждански договор
Няма ли мнения?
- dfani
- Младши потребител
Имаме естествено, ама тя цялата реформа е...
Иначе съм съгласна с Вас, ама не сме сигурни дали все пак не трябва да се престира резултат, а именно намаляване на народонаселението, особено това в извънтрудоспособна възраст.
Иначе съм съгласна с Вас, ама не сме сигурни дали все пак не трябва да се престира резултат, а именно намаляване на народонаселението, особено това в извънтрудоспособна възраст.
- sunrise
- Активен потребител
Благодаря! Това за реформата, е вярно. Не знаят какво правят. Тези кабинети , измислени в последния момент, не са необходими по начина по който ги създават. Само насъскват хората с тези големи възнаграждания. Ако някъде се закриват болници или намалява рязко обема на дейност, е необходимо подсилване на екипите на спешна помощ с персонал и още линейки.
- dfani
- Младши потребител
Не съм много наясно, но сега като се замислих,може би неслучайно са на граждански договори. Тогава всичко, включително линейките трябва да са си тяхни,защото те работят от свое име, те си поемат риска, затова е и граждански договора.
- sunrise
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|