начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

задържаха ми лични данни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

задържаха ми лични данни

Мнениеот justmy » 11 Дек 2009, 10:47

кандидатствам за работа и след неудобрение си искам документите комплект-но молбата с егн,адрес и т.н. секретарката просто откза да ми върне.. :!: :shock:
как да процедирам :?: :idea: :arrow: нещо по ззлд...
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Re: задържаха ми лични данни

Мнениеот diaida » 11 Дек 2009, 12:00

Кой знае, може да ги разглеждат по-щателно тези документи. :roll:
Сигурно молбата ви завършва така: "Надявам се, че молбата ми ще бъде Удобрена".
По някое време може и да ви Удобрят, стига да не се налага да пишете нещо :roll: :P
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот justmy » 11 Дек 2009, 13:48

секретарките явяват ли се администратор на лични данни :?:
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот laridii » 11 Дек 2009, 13:58

justmy написа:секретарките явяват ли се администратор на лични данни :?:

Секретарките - НЕ! Ама фирмата, в която работят се явява такъв.
laridii
Потребител

Мнениеот voltron » 11 Дек 2009, 14:39

задържаха ми лични данни

Как ги задържаха - с белезници за радиатора ли?
И защо си мислиш, че някой е длъжен да ти връща нещо.
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот portokal » 11 Дек 2009, 14:42

Спокойно, де - и да ти ги върнат, пак може да са си направили копия с данните ти. 8) Няма спасение.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 11 Дек 2009, 15:13

петък е... :D !!!

не се тревожете, задържали са Ви докИментите щото са Ви харесали, но като втори кандидат...и като се издъни избарнникът-ВАС да поканят! затова е...спете спокойно, деца :D
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот justmy » 11 Дек 2009, 17:03

Уекинко мацките ми успамиха темата,(пауавницчки такива) :mrgreen: нека добавя,че това деяние секретарката го извърши преди число месеци и само се навивам за възмездие към изгаврилата се фирма с мен(първо ме викат за постъпване,после ...сори-чао) без каквото и да е обяснение(после стана ясна работата,че да назначиш легално служител е нужно първо щата да е обявен в бюро по труда и аз като видях мястото и питах служителя от бюрото той крайно същисано и неохотно ми го предостави-просто е било за`свой`човек)....
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот 778899 » 11 Дек 2009, 17:43

ех, тези мацки, бееееее.... :lol: ! спамерки такива! :lol:

ок, де...щом пък чак тоУкова сте притеснен...напишете една моУба, че желаУете да Ви върнат, представените от Вас документи.

Уично аз, смисъУ не виждам, но щом Ви вУече...действайте! :D :D :D
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот justmy » 11 Дек 2009, 18:46

мммм.....а в молбата трябва ли да присъстват егн и адреса ми :?: (пак лични данни) :shock:
portokal написа:Спокойно, де - и да ти ги върнат, пак може да са си направили копия с данните ти. 8) Няма спасение.
ще си искам и копията :!:

Нещо за психична травма да ги съдя след необоснования отказ или подобно...изпаднал съм в тежка депресия доказано с медицински документи разбира се :?:
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот Гост. » 11 Дек 2009, 18:50

Няма да стане вашата ( при все и ироничния виц 8) ) - няма нарушение по смисъла на ЗЗЛД- колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре.
Комплекта с документи и молбицата остават при работодателя- как ще удостовери, че изобщо сте подали такива и е провел конкурс за обявената длъжност?!?
Параноята не е лошо чувство, но в конкретния случай е излишна. :wink:
Гост.
Старши потребител

Назад към Общи дискусии