А аз си мисля, че по-скоро ви е интересно да ме видите "на живо" ... чудите се какъв ще да е тоя човек, който разсъждава по тоя начин ...
А с време в момента не разполагам ... особено пък за трудови дела /ако имате такова предвид/ - за такива и желанието ми липсва ...
- Дата и час: 25 Ное 2024, 19:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съкращение...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
49 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Съкращение...
Не става въпрос за трудово дело и не държа да ви виждам на живо.Ако искате ще ви платя чрез Пей Пал,а вие ще ме консултирате по имейл Просто ми трябва адвокат с вашия начин на мислене,за да мога да се справя. Проблемът ми е ,че ще се съдя с роднина на прокурор от ВКП.Ако желаете ми даите координати на лични....
- mony1003
- Младши потребител
inspectora написа:Има една приказка: "Като ти дават - вземай, като те гонят - бягай!"
От там нататък нещата опират до нахалство и наглост ...
Никой не може да ме убеди, че ако е "печен" ще го изритат като мръсно коте ... Ако не те искат - все ще се разберете някак да не стават скандали и да устройва и двете страни ... За мен няма значение причината - като не те искат вече на тая работа - отиваш си ... никой работодател не би искал проблеми и ако отсреща човекът не е някакъв идиот, винаги ще се стигне до компромис
Не мога да разбера хората, които като не ги искат, пак се натискат ...
Принципно съм съгласна,... но само принципно!
И така да е - има си правила, като са толкова "...." - нека си разчовъркат сивото вещество и си постигнат целта елегантно заобикаляйки правилата, а не с първични /да не кажа друго/ методи. И в допълнение аз лично мноооого мразя някой да изнудва.
За човека все пак има значение:
1. дали ще получава обезщетение 4 месеца по 6 лв на ден /за 2009/ или пропорционално на зачетеното за осигурителен стаж, което на практика може да значи и 11 месеца примерно по 12 лв на ден.
2. чисто морално удовлетворение.
-
narina - Потребител
mony1003 написа:Проблемът ми е ,че ще се съдя с роднина на прокурор от ВКП.
А аз си мислех, че е нещо сериозно ... Аз съм сериозен човек /колкото и тук във форума да не се държа като такъв/ ...
Нарния, изнудването е "измислено" защото има кой да се поддава ...
В белите държави е държавна политика /в някои даже е и престъпление само по себе си/ когато се поддадеш на изнудване ... та в този смисъл е и отношението ми по конкретната тема ...
Последна промяна inspectora на 09 Дек 2009, 21:27, променена общо 2 пъти
- inspectora
- Активен потребител
Сериозно е,но вие явно обръщате всичко на шега.....
- mony1003
- Младши потребител
mony1003 написа:Сериозно е,но вие явно обръщате всичко на шега.....
С Ники Илиев не искам да се занимавам ... просто не е сериозно
- inspectora
- Активен потребител
А кой е Ники Илиев?
Както и да е жалко,плащам добре и без коментар А сигурно щеше и да ви е забавно,забелязвам че ви е малко скучно
Както и да е жалко,плащам добре и без коментар А сигурно щеше и да ви е забавно,забелязвам че ви е малко скучно
- mony1003
- Младши потребител
mony1003 написа:А кой е Ники Илиев?
Ники Илиев много добре го знаете кой е /но няма да спорим по въпроса сега/
После не е сериозно да търсите адвокат тук /както не е сериозно и адвокат да си търси клиенти тук/ ... във форума имам предвид ...
Всяко малко дете знае, че из интернет е опасно и там всеки лъже за всичко - бас ловя, че нито имате казус, още по-малко пък достатъчно пари ... /или най-малкото казусът ви ще е доста профанен, респективно с нисък материален интерес, съответно нископлатен, съответно не си струва да се занимава човек /
И скучно ми е - да! Поразровете се из форума, попрегледайте темите и ще разберете защо ... Преди години беше друго - тук имаше доста повече колеги /не, че и сега не пишат доста хора с дипломи за висше юридическо образование - умишлено ползвам този израз /, обсъждаха се малко по-интригуващи казуси ... беше така да се каже "професионален форум" - с малко участници и всеки се знаеше с всеки и без "външни" на правото лица. Сега само разни "просещи" задават по 10 пъти на ден един и същ малоумен въпрос /нямам вас предвид - принципно говоря/, вместо да пуснат една търсачка например ... И като им отговори някой и почват: "ама как така сега?"< "не е ли иначе" и т.н. ... докато накрая даже не вземат и да ти се карат, че си им отговорил нещо, което явно не ги устройва ...
... та така ...
- inspectora
- Активен потребител
Извинете ако ви засегнах нещо,но наистина си търсех адвокат тук/и по препоръки разбира се/.Не смятам това за обида към някого....в случая визирам вас.А дали случая си заслужава или не,нека преценя аз. Нали знаете израза,който плаща той поръчва музиката.... Апропо към този форум ме насочи Нестор/който познавате добре предполагам и който по случайност ми е наемател,/просто човека си е дал къщата под наем/.И последно,тъй като не познавам адвокатите във форума се опитах просто да намеря някой , с когото имаме сходен начин на мислене.Защото сте прав в едно...собствената ми концепция не е още достатъчно избистрена и точно затова ми трябва адвокат,който има време и му е скучно
- mony1003
- Младши потребител
49 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|