начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Граждански иск от полицаи.Да разчитам ли на служебен адвокат

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Граждански иск от полицаи.Да разчитам ли на служебен адвокат

Мнениеот gudio » 02 Дек 2009, 19:59

poli_g написа:
inspectora написа:
poli_g написа:Чехетата са гадна работа. Търси си платен защитник, защото и 30х. са си 30х.
Апропо - я получат по 2, ама това е друга тема.

А дали е чехе ... можедиректно граждански да е ... (виждал съм доста такива - "директни" ;) ) ...

Абсолютно уместна забележка, пък и е по-лесно за тях. Това затвърждава предложението ми- платен адвокат.
Благодаря, Инспекторе.

Аз пък съм виждал доста прекратени такива "директни" дела на осн. чл.124, ал.5, във вр. с чл. 17, ал.1 от ГПК.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 02 Дек 2009, 20:55

gudio написа:Аз пък съм виждал доста прекратени такива "директни" дела на осн. чл.124, ал.5, във вр. с чл. 17, ал.1 от ГПК.

Аз пък не съм ... зависи как се изложат твърденията и доказателствата ;)

... пък и си мисля, че тези текстове много-много не се четат от гражданския съд, че да ги и прилагат /не се сещат просто повечето ;) / ...

... чехето първо си е "ходене по мъките" и второ по-трудно се доказва и трето ако имаме "оправдателна" /което е по-вероятното с оглед по-голямата трудност при доказването/ - ходи печели после гр. иск за същото деяние ;) като ти изпляскат "предходното" дело ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 03 Дек 2009, 10:16

И мен винаги ме е дразнело, когато се говори за полицаи и дори много се дразнех на вицовете. Яд ме беше не че го говорят, а че е истина. И когато някой няма активи наготово, а получава в наследство сума ти пасиви, трябва да се старае да работи за заместване на тези пасиви с активи. Още когато почнах в полицията, мой приятел доктор се фукаше, че принадлежи на уважавана гилдия и именно тогава ми дойде за първи път тази идея, че той се гордее с активи наготово, а аз трябва да работя за преодоляване на наследени пасиви. И една лъжица .... разваля цяла каца мед. А всички знаем, че в кацата на МВР в момента лъжиците с ..... са доста, недопустимо много.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот madzharov » 04 Дек 2009, 19:03

Здравейте,

Мога да ви предложа защита. Мисля си, че опитът ми в тази сфера е голям.

Можете да ме откриете на сайта ми http://www.madzharov.com или в работно време на телефон 02/470 68 09.

Поздрави,
Кирил Маджаров
Адвокат Кирил Маджаров http://www.madzharov.com
madzharov
Нов потребител

Мнениеот nikiboy » 04 Дек 2009, 23:20

madzharov написа:Здравейте,

Мога да ви предложа защита. Мисля си, че опитът ми в тази сфера е голям.

Можете да ме откриете на сайта ми http://www.madzharov.com или в работно време на телефон 02/470 68 09.

Поздрави,
Кирил Маджаров

Много интересна визитка имате :D . Като юрист на дирекцията в полицията пак ли с такива убеждения се явявахте на дела? Или има значение кой плаща :lol: .
Нищо лично - просто ми стана интересно. Дано не съм Ви засегнал.
nikiboy
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии