начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Благодарност към адвокат

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Благодарност към адвокат

Мнениеот vanila_ce » 28 Ное 2009, 17:20

Подобна тема дали ще е в разрез с адвокатската етика?
Не съм юрист,но искам да изразя публична благодарност към адвокат,работил по мое дело.Страхувам се да не изтълкува като реклама.....
vanila_ce
Потребител

Re: Благодарност към адвокат

Мнениеот usra_ovcova » 28 Ное 2009, 19:34

"Синодалните старци" от съответните колегии веднага ще кажат,че е реклама,ако не се отнася за самите тях,разбира се !!! :lol: :lol: :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот vanila_ce » 28 Ное 2009, 19:51

Ясно,жалко :? Странно, защото ако изразиш благодарност към лекар например няма да се приеме така.
vanila_ce
Потребител

Мнениеот usra_ovcova » 28 Ное 2009, 19:56

vanila_ce написа:Ясно,жалко :? Странно, защото ако изразиш благодарност към лекар например няма да се приеме така.

Защото не така пише в закона за "лекартурата" и етичния кодекс на лекаря, а за адвокатите пише-е... :wink:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот Гост. » 28 Ное 2009, 19:57

Това е форум :idea: , не ви е нужна индулгенция.
От друга страна- бихте ли ми обяснили същината на това желание да споделите в точно този форум благодарността си? :D

п.п. Колега овцова, в З пише нещо мааааааалко по-различно.
Ако някой се намери, тук, да докаже, че автора на темата е адвокат- да не затаява истината. :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот vanila_ce » 28 Ное 2009, 20:26

Всъщност,защото си намерих адвоката точно чрез този форум.А благодарността ми е не по повод спечелено дело/делото предстои/,а например заради елементарния факт,че след един телефонен разговор и две срещи/ първата за сключване на договор за правна защита,втората за представяне на документите от моя страна/ за два дни исковата молба беще внесена в съда и приета без забележки.Нещата се придвижиха по бързо отколкото очаквах и човекът ме държа в течение на всичко,винаги коректно и навреме.И в заключение да кажа,че хонорарът му беше напълно нормален,а аз от своя страна имам намерение да му дам още толкова след делото/от благодарност,не че той е искал/.И последно ...за същото дело друг негов колега преди него,не можа един месец дори да се срещне с мен/предполага се ,че ако някой е много зает да го каже отначало/.
vanila_ce
Потребител

Мнениеот Гост. » 28 Ное 2009, 20:50

Чудесно. Мило е да четеш такива мисли. :)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 28 Ное 2009, 23:05

Според мен няма нищо лошо, дори е похвално да се изрази благодарност по начин, какъвто намерите за добре. Факт е, че всички колеги- пишещи в този форум или не, рядко получават мили думи за свършената от тях работа. И нещата се свеждат до принципа "пито- платено".
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 28 Ное 2009, 23:42

да казва кой е адвоката, па като му се прати една питанка до неговия адв.съвет дали или не, да остане доволен, че са го похвалили... :lol: :lol: :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот vanila_ce » 28 Ное 2009, 23:51

Страх ме е да кажа ,за да не злепоставя човека :D .
Но хайде един жокер....
Препоръча ми го адвокат Данев/monteskio/,като добър специалист по трудово право от София.Беше прав,за което му изказвам благодарност и на него. :D
vanila_ce
Потребител

Мнениеот nikiboy » 29 Ное 2009, 00:30

Напишете благодарствено писмо до председателя на адвокатската колегия където е адвоката.... :D
nikiboy
Потребител

Мнениеот vanila_ce » 29 Ное 2009, 00:39

Това сериозно ли?
С удоволствие ще го направя,ако не се щегувате с мен....
vanila_ce
Потребител

Мнениеот nikiboy » 30 Ное 2009, 00:13

vanila_ce написа:Това сериозно ли?
С удоволствие ще го направя,ако не се щегувате с мен....

Всяка колегия си има председател... не е шега.
nikiboy
Потребител

Назад към Общи дискусии