- Дата и час: 25 Ное 2024, 18:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отпуск от 2008
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
отпуск от 2008
Държавен служител съм.Имам да ползвам отпуск от 2008 г. но ми казаха,че задължително трябва да я ползвам до края на 2009 щото след като минат 2 години я губя, а аз нямам тая възможност.Това вярно ли е или самоволно тълкование на някой чел недочел?
- ppeenn
- Младши потребител
Re: отпуск от 2008
Отпускът се ползва за съответната година, може да се отложи в някои случаи. Какво означава, че не можете да я ползавете!
- sunrise
- Активен потребител
По принцип отпускът се ползва през съответната година, за която се отнася, но не се губи, ако не бъде използван - може да се ползва, докато не бъде прекратено правоотношението Ви. Ако до прекратяването не сте използвали целия си платен годишен отпуск, Ви се полага парично обезщетение за неизползваната част.
Но не разбирам защо нямате възможност да излезете в отпуск ? Може би по-скоро си правите свои си планове за по-нататък ?
Но не разбирам защо нямате възможност да излезете в отпуск ? Може би по-скоро си правите свои си планове за по-нататък ?
- rts
- Активен потребител
Благодаря Ви за отговорите, но първо да ви кажа, че не си правя дребни сметки, казуса е следния в отдела в който работя сме четирима служители:първия съм аз,втория е болен,третия е на курс, а четвъртия е в командировка за продължителен период от време а естеството на работа ми е, че задължително трябва поне единия да е на работа. И аз си мисля,че отпуската която ми се полага си е моя и никой не може да ми я отнеме поне към настоящия момент и с настоящия КТ.Мерси
- ppeenn
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|