Здравейте!
Търся адвокат със солидна теоретична подготовка и практически опит в областта на трудовото право за София.
Започнах търсене между вписаните в САК, но очевидно трябва да загубя много време, за да прегледам целия регистър и да установявам непрекъснато, че почти няма адвокати, вписали трудовото право като своя приоритетна област. А аз не търся специалист по всичко...
Освен това бих искала да отбележа, че ще държа да бъда надлежно информирана за всяка стъпка в хода на процеса. Няма да толерирам небрежност и несъгласувана с мен самодейност.
Чудесно би било, ако моят адвокат има и известен опит в обезпечителното и изпълнителното производство.
Моля, ако познавате такъв адвокат, пишете ми на лични или на: contabile.bg@abv.bg .
П.С. Лица, скарани с български език, да забравят за мен. Не бих допуснала нито един документ, който не е перфектен в езиково отношение.
Поздрави!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся адвокат
Уважаема госпожо, надявам се, че ще намерите адвокати, които да откликнат на обявата Ви. Предполагам, сте наясно с факта, че колкото повече изисквания имате към адвоката си, толкова по-висок ще е неговият хонорар.
Желая Ви успех!
Желая Ви успех!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Благодаря Ви, DEKAH !
Надявам се, че не възприемате заявената от мен позиция като някаква дълбока предубеденост към Вашите колеги. Напротив, до доказване на противното вярвам в професионализма и добрата воля на всеки адвокат. Но всички знаем, че тук-таме се срещат някои по-различни субекти. Затова реших да предотвратя евентуални недоразумения.
За хонорара, естествено, имате право. Но ако тръгна да пестя от хонорари, по-добре да се оправям сама.
Приятна вечер на всички!
Надявам се, че не възприемате заявената от мен позиция като някаква дълбока предубеденост към Вашите колеги. Напротив, до доказване на противното вярвам в професионализма и добрата воля на всеки адвокат. Но всички знаем, че тук-таме се срещат някои по-различни субекти. Затова реших да предотвратя евентуални недоразумения.
За хонорара, естествено, имате право. Но ако тръгна да пестя от хонорари, по-добре да се оправям сама.
Приятна вечер на всички!
- parte_lesa
- Младши потребител
Позицията Ви е напълно разбираема, тъй като сте в качеството си на клиент. Лично за мен, създаването на тема във форум, със цел намиране на най-добрата услуга в адвокатските среди, не е най-добрия възможен вариант. Как ще прецените качествата на колегата, който откликне на обявата Ви? Всеки луд може да твърди, че отговаря на изискванията, които сте посочили. Въпроса тук е, дали ще има конкретен опит с казуси, като Вашия. Познавам много добри адвокати, които са се отдали изцяло на професията, но самите те преценяват дали ще се справят с конкретния казус, както и могат да преценят дали развитието на казуса ще е във Ваша полза.
Съвсем искрено желая да Ви предупредя да подходждате внимателно при избора си на адвокат. Вярно е, че голяма част от адвокатите не биха навредили на клиента си, но винаги има малък процент от тях, които ще Ви вземат парите, а няма да получите желания от Вас резултат.
Желая Ви успех в търсенето.
Съвсем искрено желая да Ви предупредя да подходждате внимателно при избора си на адвокат. Вярно е, че голяма част от адвокатите не биха навредили на клиента си, но винаги има малък процент от тях, които ще Ви вземат парите, а няма да получите желания от Вас резултат.
Желая Ви успех в търсенето.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Благодаря за отделеното време, уважаеми DEKAH! Ценя Вашето мнение. Всъщност, казусът не е сложен в материално-правен аспект. Проблемът е в изграждането на стратегия. Обстановката се обуславя от много външни фактори и може да се развие рязко в една или друга посока ( диаметрално противоположни ). Това налага жива и пълноценна връзка с моя адвокат, за да се реагира адекватно съобразно развоя на събитията. Сещам се за древната мъдрост "дозата прави лекарството". Сам по себе си казусът може да се модифицира от отпадане на основанието за трудово-правен спор до необходимост от най-крути законови мерки - и всичко това по независещи от мен и моя работодател причини. Но при цялата непредсказуемост едно е сигурно - до него стои юрист на високо професионално ниво и не мога да си позволя защитник, който по един или друг начин да олекоти позицията ми пред тях - с непремерени действия, недостатъчна езикова култура и др.под. В такъв случай наистина по-добре сама, отколкото зле представлявана, пък докъдето я докарам... Все пак се надявам да се намери Ваш колега - ентусиаст, който да вникне в детайлите и да бъде подготвен за възможните сценарии.
Приятна вечер!
Приятна вечер!
- parte_lesa
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|