начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

все още неса ми изплатили заплатите

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

все още неса ми изплатили заплатите

Мнениеот nat73 » 16 Ное 2009, 00:57

Бях съкратена от работа ,но все още неса ми изплатили заплатите за месеците септември и октомври ако можете дайте ми съвет как да подам искова молба в съда.
От инспекцията по труда ми обясниха че е безплатно ,но на мен ми е трудно да формулирам писмото.Ако може някои да помогне ще съм много благодарна!
nat73
Нов потребител

Re: все още неса ми изплатили заплатите

Мнениеот nat73 » 16 Ное 2009, 11:04

Някои ще ми обърне ли внимание и да ми помогне????
nat73
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 16 Ное 2009, 11:06

Никой не може да Ви напише искова молба без фактите по форума, а сама едва ли ще се справите успешно. Необходим Ви е адвокат. Безплатно обаче е делото , що се отнася до държавни такси, а не относно адвокатското възнаграждение.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот nat73 » 16 Ное 2009, 11:51

От инспекцията по труд ни обясниха(говоря в множествено число понеже аз не съм единствената съкратена от фирмата която не си е взела зпалатите),че молбата била свободен текст ,но явно ще се наложи и адвокат да потърсим макар че от там ни увериха че няма да ни е необходим.
nat73
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 16 Ное 2009, 11:58

От инспекцията явно или не разбират,или не им се занимава. Пред съд свободен текст няма, а и с новото ГПК рискувате да си загубите парите. Щом сте повече, няма проблем да се договорите с един адвокат, така ще е по-лесно. Освен това , колегата ще Ви упъти на какви още обезщетения евентуално ще имате право.
sunrise
Активен потребител

Назад към Трудово право