начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

НОИ И ПРАВО НА БОРСА

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НОИ И ПРАВО НА БОРСА

Мнениеот tanval » 31 Окт 2009, 17:16

Освободен сьм по чл328 т 1 ал 3 От НОИ МИ КАЗАХА ЧЕ ИМАМ ПРАВО НА БОРСА 4МЕСЕЦА И МИНИМАЛНОТО 6 ЛВ НА ДЕН ПОРАДИ ПРИЧИНАТА ЧЕ ВМЕСТО 3 ГОДИНИ ОТ ПОСЛЕДНО МИ ПРАВО НА ОБЕЩЕНИЕ СА МИНАЛИ 2 ГОДИНИ И 11 МЕСЕЦА. ВЬПРОСА МИ СЛЕДНИЯ КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА МОЖЕ ТОЗИ 1 МЕСЕЦ КОЙТО НЕДОСТИГА БЬДЕ КОМПЕНСИРАН И ДА ИМАМ ПРАВО НА ПЬЛНА БОРСА. ВЬЗМОЖНОСТИ ЛИ СА ТД ПО ЧЛ 70 И СЛЕД ТОВА ОСВОЖДАВАНЕ ПО ЧЛ 71 ИЛИ ПРОСТО ДА ИЗЧАКАМ ТОЗИ 1 МЕСЕЦ ДА МИНЕ И СЛЕД ТОВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В НОИ
tanval
Младши потребител

Re: НОИ И ПРАВО НА БОРСА

Мнениеот tanval » 01 Ное 2009, 17:12

Много Ви моля за компетентен сьвет
tanval
Младши потребител

Re: НОИ И ПРАВО НА БОРСА

Мнениеот mosqito » 02 Ное 2009, 16:12

Чл. 54б ал. 4 КСО казва:

(4) Безработните лица, придобили право на парично обезщетение по чл. 54а преди изтичането на три години от предходно упражняване на правото на обезщетение за безработица, получават минималния размер на обезщетението за срок 4 месеца.

Попаднал си в кофти ситуация. За да излезеш от нея трябва май да сключиш трудов договор за още 1 месец независимо по кой чл. от КТ... Въпреки, че формално вече си придобил правото на парично обезщетение
mosqito
Младши потребител

Назад към Трудово право