Здравейте, моля бихте ли ми препоръчали адвокат с опит в трудовото право, който практикува в Плевен? Проблема е много разпространен, както се оказа, но за нас е сериозен - майка ми се пенсионира,(работеше в частна фирма) взе си всички необходими за това документи с много ходене по мъките, но сега работодателя й не иска да й изплати обезщетенията за неизползван платен отпуск и две брутни заплати при напускане (съжалявам, но не помня по кои членове от КТ бяха, но са посочени в заповедта за освобождаване), освен това я заплашва, че ако го съди ще покаже подправен документ, според който й е изплатена някаква сума, за която щял да я съди. С две думи трябва ми човек, който не се стряска лесно и знае какво прави.
Благодаря ви предварително.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Препоръчайте ми адвокат в Плевен
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Препоръчайте ми адвокат в Плевен
Здравейте отново, няма ли адвокати, практикуващи успешно в областта на ТП в Плевен?
- lucy_s
- Нов потребител
Re: Препоръчайте ми адвокат в Плевен
Видях едно мнение, според което не се допуска рекламирането на адвокати във форума, то моля, ако все пак се сещата за някой, който е добър в ТП и практикува в Плевен, пишете ми на lucy_s1@abv.bg .
- lucy_s
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|