- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ежеседмична LEX среща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Ежеседмична LEX среща
Колеги, преди време diaida даде ценна идея. Да си измислим някое местенце /заведение/ и в определен ден от седмицата, след 17ч /примерно/, всеки от нас, който има желание да посещава явката. Хем да се видим, хем да втечним нещата, хем да разменим опит и мисли...
Лично аз мисля, че идеята е прекрасна и заслужава да се обмисли и реализира.
В тоя ред на мисли, предлагам да е някое заведение в центъра или близо до него.
Всеки, който има предложения, нека ги сподели.
Сетете се за заведения на близки, приятели, чичовци и братовчеди ... Така те ще имат някаква клиентела в мъртвите часове, а ние - терен за срещи.
Лично аз мисля, че идеята е прекрасна и заслужава да се обмисли и реализира.
В тоя ред на мисли, предлагам да е някое заведение в центъра или близо до него.
Всеки, който има предложения, нека ги сподели.
Сетете се за заведения на близки, приятели, чичовци и братовчеди ... Така те ще имат някаква клиентела в мъртвите часове, а ние - терен за срещи.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Re: Ежеседмична LEX среща
Тя става една... мале, мале!
- razli4na
- Активен потребител
То не е лошо като идея, но се чудя като как ще ни се връзва седмицата, като обичайно сливаме два дни в един.
И да обобщя,
Вместо месецът да има 4 седмици, ще има ЧЕТИРИ ШЕСТНИЦИ!
И да обобщя,
Вместо месецът да има 4 седмици, ще има ЧЕТИРИ ШЕСТНИЦИ!
-
Melly - Старши потребител
Мели, точно ти знам, че знаеш хубави места, ама няма как да се съобщят, нито пък да се дискутират във форума.
milletti, как да стане дискусията? Или може би само за ден и час, пък мястото- на мястото на първата среща.
milletti, как да стане дискусията? Или може би само за ден и час, пък мястото- на мястото на първата среща.
- razli4na
- Активен потребител
Виж как уцели, Razli4na,
Ама да знаеш,
Точно там, на "онова" хубаво местенце до камината, беше предишната среща.
А ти защо не дойде?
И не представи доказателства за неявяването си!
Води ти се черна точка.
Ама да знаеш,
Точно там, на "онова" хубаво местенце до камината, беше предишната среща.
А ти защо не дойде?
И не представи доказателства за неявяването си!
Води ти се черна точка.
-
Ами, да Тук да решим за деня и часа. А на лични - мястото.
Аз предлагам понеделник, сряда или петък, от 17 до 20ч. Или от 18ч? Във вторник и четвъртък съм ангажирана с водене и взимане от балет. Свършваме с малката чак в 21ч и направо няма да мога да присъствам никъде в тия два дни. Или, ако мога ще е до 18.30-19ч най-късно.
Ако някой има конкретни предложения за място, нека ми пише на лични.
Аз предлагам понеделник, сряда или петък, от 17 до 20ч. Или от 18ч? Във вторник и четвъртък съм ангажирана с водене и взимане от балет. Свършваме с малката чак в 21ч и направо няма да мога да присъствам никъде в тия два дни. Или, ако мога ще е до 18.30-19ч най-късно.
Ако някой има конкретни предложения за място, нека ми пише на лични.
- milletti
- Потребител
Нека да е петък - молямолямолямолямоля
Почти цяла година се тътря към вас и все не сколасвам.
А ми трябва и почивен ден за връщане
- system
- Активен потребител
Това е възможно и да сработи( назад в годините, ако се разровите и във форума, ще установите, че е имало такива непринудени ежеседмични срещи).
Успех.
Успех.
- Гост.
- Старши потребител
Всичко сработва, ако има хора и желание, Поли, независимо на кой, кога и как му е дошла идеята да предложи нещо подобно. Тук не се състезаваме и не се борим за първенство на идеите, пък и не сме първият и единствен форум в който се организират подбни мероприятия!
Относно ... моето желание за каквото и да било в този форум, то биде тотално обрулено от ветровете на промяната - да лицемернича, не мога ... да сложа парашути на явната си неприязън към тази персона, известна на всички от директната ми конфронтация - не мога, както и не съумявам да не се отвратяот разни предупреждения, глупави, недодялани и необосновани забележки, получени с повод и без повод на лични от други съратници и клакьори на въпросния, наречете ги модератори, админи знам ли аз вче кой, но явно си въобразиха, че ще си зарежа обяда заради злъчните им забележки! ... Не! Когато разбрах, че цари нещо подобно на тоталитаризъм, просто спрях да влизам във форума, камо ли да пиша ... позволявам си да направя това сега, макар да не съм сигурна до колко ще оцелле, предвид писанията.
Знам, че правото има поне 2 страни, моята правда (накратко) е тази, а вие всички сте с изострено чувство за такава или би трябвало да сте и със сигурност можете да прецените фактите. Дела нямам намерение да водя, нито да се изяснявам с някой, който всячески се опитва да ми демонстрира движения, троянски коне и притежание на сиренето и ножа, което граничи с истерия!
Споменатото обаче, не може да заличи хубавите срещи, прекрасните хора които познах лично от тук, но да отбележа, в едни други години, с други модератори, админи, собственици на сайта и аналогично на форума.
(съжалявам, "Шекспир по-лесно се чете!" , дето казва Мелли, но бях длъжна да изясня факта, че не пиша тук! чета, но избягвам да пиша!)
Благодаря и подкрепям Милетти! Ако изберем такава дата в месеца, аз ще бъда винаги там, освен при "непреодолими обстоятелства - форсмажорни "! Категорично и без увъртания, ако да ... ако не...!
Идеята беше и "ако" и "ако не" да има място, ден и час в който всеки ще знае, че в "еди кое си" заведение се събираме. Няма нищо задължително в това! Който може! Възможно е да се случи да сме 100 човека, а може и сам да си изпие човек бирата, да почака и да си тръгне ... Това съм имала предвид и тогава!
Благодаря, Милетти! За да ти помогна - датата е всяка последна събота на месеца, часът 20.00, а мястото за "СТАРТ" на мероприятието - мястото на първата ни среща, а от там - пътища много! Ако, разбира се ви устройва! Още тази събота аз ще бъда на същото място! Чакам ви както винаги !
http://vbox7.com/play:ce68e4d8
Относно ... моето желание за каквото и да било в този форум, то биде тотално обрулено от ветровете на промяната - да лицемернича, не мога ... да сложа парашути на явната си неприязън към тази персона, известна на всички от директната ми конфронтация - не мога, както и не съумявам да не се отвратяот разни предупреждения, глупави, недодялани и необосновани забележки, получени с повод и без повод на лични от други съратници и клакьори на въпросния, наречете ги модератори, админи знам ли аз вче кой, но явно си въобразиха, че ще си зарежа обяда заради злъчните им забележки! ... Не! Когато разбрах, че цари нещо подобно на тоталитаризъм, просто спрях да влизам във форума, камо ли да пиша ... позволявам си да направя това сега, макар да не съм сигурна до колко ще оцелле, предвид писанията.
Знам, че правото има поне 2 страни, моята правда (накратко) е тази, а вие всички сте с изострено чувство за такава или би трябвало да сте и със сигурност можете да прецените фактите. Дела нямам намерение да водя, нито да се изяснявам с някой, който всячески се опитва да ми демонстрира движения, троянски коне и притежание на сиренето и ножа, което граничи с истерия!
Споменатото обаче, не може да заличи хубавите срещи, прекрасните хора които познах лично от тук, но да отбележа, в едни други години, с други модератори, админи, собственици на сайта и аналогично на форума.
(съжалявам, "Шекспир по-лесно се чете!" , дето казва Мелли, но бях длъжна да изясня факта, че не пиша тук! чета, но избягвам да пиша!)
Благодаря и подкрепям Милетти! Ако изберем такава дата в месеца, аз ще бъда винаги там, освен при "непреодолими обстоятелства - форсмажорни "! Категорично и без увъртания, ако да ... ако не...!
Идеята беше и "ако" и "ако не" да има място, ден и час в който всеки ще знае, че в "еди кое си" заведение се събираме. Няма нищо задължително в това! Който може! Възможно е да се случи да сме 100 човека, а може и сам да си изпие човек бирата, да почака и да си тръгне ... Това съм имала предвид и тогава!
Благодаря, Милетти! За да ти помогна - датата е всяка последна събота на месеца, часът 20.00, а мястото за "СТАРТ" на мероприятието - мястото на първата ни среща, а от там - пътища много! Ако, разбира се ви устройва! Още тази събота аз ще бъда на същото място! Чакам ви както винаги !
http://vbox7.com/play:ce68e4d8
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Нещо не ме разбра.
Не се интересувам от идеологията и първенството, както и не съм взела отношение по този въпрос - само подчертах факта, че в годините около 2004-2006 е имало такива форумни срещи, при това редовни.
Тези състезания не са ми приоритет и ще пропусна. Благодаря.
Лека нощ.
Не се интересувам от идеологията и първенството, както и не съм взела отношение по този въпрос - само подчертах факта, че в годините около 2004-2006 е имало такива форумни срещи, при това редовни.
Тези състезания не са ми приоритет и ще пропусна. Благодаря.
Лека нощ.
- Гост.
- Старши потребител
Момичета, моля Ви...обичам и двете ви. Не ме мъчете.
В чист вид идеята е за делничен ден. Веднъж седмично. Т.е. след като поприключим ангажиментите си и преди да се приберем в къщи.
Съботите и неделите, поне при мен са почти невъзможни. Просто предпочитам да не съм в София и гледам да драсна нанякъде
Дотук като място изкрастилизират: а/мястото на първата ни среща; б/ мястото на последната ни среща.
За ден все още няма преобладаващи предпочитания.
Diaida, ако тази събота съм тук, задължително съм на старта.
В чист вид идеята е за делничен ден. Веднъж седмично. Т.е. след като поприключим ангажиментите си и преди да се приберем в къщи.
Съботите и неделите, поне при мен са почти невъзможни. Просто предпочитам да не съм в София и гледам да драсна нанякъде
Дотук като място изкрастилизират: а/мястото на първата ни среща; б/ мястото на последната ни среща.
За ден все още няма преобладаващи предпочитания.
Diaida, ако тази събота съм тук, задължително съм на старта.
- milletti
- Потребител
system написа:Нека да е петък - молямолямолямолямоля
Ежеседмичните срещи тук, в София, по никакъв начин не отменят станалите вече традиционни събирания. Които обикновено се случват в събота.
- milletti
- Потребител
Я да питам, като се надявам на "лични" да ми отговорите, за кое точно първо място става дума.
Не за друго, просто да сверим дали за всички то е едно и също "първо".
- razli4na
- Активен потребител
razli4na написа:Я да питам, като се надявам на "лични" да ми отговорите, за кое точно първо място става дума.
Хихиииии, какъв съвпадък!
Твоето първо явяване съвпада по място с мястото на първата среща!
А ти помниш къде бяхме, нали razli4na?
-
Да, благодаря ти!
Но въпроса на Хулиган- а е логичен.
Но въпроса на Хулиган- а е логичен.
- razli4na
- Активен потребител
За да могат да се присъединят и колеги, които до момента по една или друга причина не са идвали на предишни срещи.huligan написа:... защо уговорките не се правят лично или поне на ЛС, а се обсебва форумно пространство.
huligan написа:Ако това ще са срещи на форума, значи са достъпни за всички участници, които пожелаят да дойдат и напъните за секретност са необясними.
Прав сте. Обаче! Това не е форум с ограничен достъп САМО за юристи. Има предостатъчно питащи, зяпащи и т.н. Никой от нас не би искал недоволен питащ да изрази недоволството си пряко...на мястото на срещата. Примерно. Това са съображенията.
- milletti
- Потребител
А стига си се цупил, де!
Просто ела на тая среща и толкоз!
- razli4na
- Активен потребител
Имате право на мнение, разбира се. Аз приключвам с коментарите защо и как. Мисля, отговорих изчерпателно, макар и неудовлетворително за Вас, huligan.
Бих искала дискусията да продължи по същество ... ден, час? Място?
Благодаря.
П.П. Аз бих се радвала, ако има местенце, където веднъж седмично, след работа мога да отида, знаейки, че ще видя колеги, ще поговорим, ще обменим опит и мисли. Ще видя хора, които виждам сега от дъжд на вятър и ще имам удоволствието да се запозная с нови.
Бих искала дискусията да продължи по същество ... ден, час? Място?
Благодаря.
П.П. Аз бих се радвала, ако има местенце, където веднъж седмично, след работа мога да отида, знаейки, че ще видя колеги, ще поговорим, ще обменим опит и мисли. Ще видя хора, които виждам сега от дъжд на вятър и ще имам удоволствието да се запозная с нови.
- milletti
- Потребител
Ще се съглася за втори път... Прав е.
Има противоречие.
На последната среща имаше съфорумци, които никога не съм виждала( а съм идвала на всички срещи), които дори не бяха юристи- не че изложеното има значение.
Като как се отсяват юристите, след като няма такова сито изначално?!
Дори и опасенията за пряко изразяване на недоволство не се оправдаха.
Мястото на последната среща, което не е тайна, става само с предварителна резервация.
Има противоречие.
На последната среща имаше съфорумци, които никога не съм виждала( а съм идвала на всички срещи), които дори не бяха юристи- не че изложеното има значение.
Като как се отсяват юристите, след като няма такова сито изначално?!
Дори и опасенията за пряко изразяване на недоволство не се оправдаха.
Мястото на последната среща, което не е тайна, става само с предварителна резервация.
- Гост.
- Старши потребител
huligan написа:razli4na написа:А стига си се цупил, де!
Естествено, че не искам да ходя, но беше мило да ме поканиш
http://www.youtube.com/watch?v=KcEBNIH6 ... re=related
- razli4na
- Активен потребител
|
|