начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

анекс към трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

анекс към трудов договор

Мнениеот galina5010 » 04 Окт 2009, 16:44

Учител по история съм, но имам втора специалност- английски език и затова ми дават часове по английски/ поради липса на преподаватели по англ. и на понякога на ча сове по история/ . Тази година искат да ми променят с анекс длъжността на преподавател по история и английски , ноаз не искам това. Предпочитам да съм само историк. Предлагат ми вариант за анекс до 30 юни-да бъда назначена като учител по история и англ. Възможно ли етози анекс да ми промени трудовиядоговор навременен? Има ли друг начин дасе реши този въпрос? :?: :?
galina5010
Нов потребител

Назад към Трудово право