начало

Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не

За съдебната власт - GeorgiKERELOV

Дискусии на тема съдебната власт в България

Re: Чалга клуб в Софийския районен съд ?

Мнениеот GeorgiKERELOV » 08 Сеп 2009, 10:54

poli_g написа:Колеги, автора на темата живее в свят на отрицание( вярвам сте го забелязали), него точно това го храни... Участието ни в негови теми( оставям без коментар предметът им) подхранва нуждата му да пуска повече и все по-безобразни пасквили.

Пресата мога и сама да прочета. Нямам нужда някой ежедневно да ми натриса личните си предпочитания и да ми вменява задължение, дори и във форума, да чета манипулативно представена информация.

Е колежке, не че имам нещо против твоите многобройни и изключително стойностни мнения, но какво толкова те привлича в тази тема, като уж не щеш да имаш задължение да четеш манипулативно представена информация ? :roll:
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 08 Сеп 2009, 10:59

Е айде , толкова пък елементарно.Да не забравяме кой все пак е новия председател на СРС.Не познавам съдия Маджаров , нито пък го обвинявам в нещо, има си съответни институции , който да установят кой е организирал клуба и дали е правилно или не , според закона.В чисто мореален аспект , вече споделих мнението си.Обаче Влахов е един от изявените цивилисти в днешно време , много колеги тука доста често го цитират.Репутацията му е безупречна , така че да го подозираме , че е спретнал пасквилче , да отстрани неудобен нему зам.председател е меко казано смешно!
Ама честно казано учудвам се!Явно повредата е в моя телевизор. :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 08 Сеп 2009, 11:00

zidaromazach написа:Но иначе новината веднага се влива като наркотик във вените на някои форумни паразити и политат от кеф...

Зидаромазач ли си, мазарозидач ли си, по-добре остави мистрията и иди да говориш по темата с някакъв наркоман от ВСС подвизаващ се под партизанското име Цони Цонев, и той ще те светне защо му е толкова кеф :D А може и теб да те зариби, та да ти стане и на теб кеф. :P
http://mediapool.bg/show/?storyid=156125
Последна промяна GeorgiKERELOV на 08 Сеп 2009, 11:27, променена общо 1 път
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот plamen_penev » 08 Сеп 2009, 11:12

... На никой не е пречело тайното съществуване на клуба.

Тоя ще ме скъса с неговата "зидаромазаческа" чалга-философия :lol:
plamen_penev
Активен потребител

Re: БХК съди прокуратурата за отказ

Мнениеот GeorgiKERELOV » 08 Сеп 2009, 11:28

Не й търси толкова кусур на cruel_la, прегряла е от работа, та затова не й се разбира какво иска да каже. :D А може би и какво иска въобще ? :P
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Обвиниха прокуратурата, че не обвинява

Мнениеот GeorgiKERELOV » 08 Сеп 2009, 11:40

А кажете, това сега не е ли поръчкова прокуратура ? От Брюксел казали, че прокуратурата не обвинявала, и хоп, бай Валери на мушката http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2422091

Ама то има нещо като ред в цялата тази работа. Като се започне от така наречения генерал Семерджиев, мине се през луканковите години, филип, жан, костов, симеончо и сие, колко има да чакат на опашката. А те какво правят ? Хващат последния заек за ушите, и то той бил, доколкото се разбра, вербован агент на държавна сигурност.

Е не става така. :D Преди при бай Тошо имаше един лозунг: петилетката за три години. Сега при бодигарда му бат Бойко петилетката щяла да е за шест месеца: такъв срок бил дал на Борето да се поразмърда. И ако няма "резултати" до Нова Година, лошо. :P
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот zidaromazach » 08 Сеп 2009, 11:52

Ооо, бан за обида на участник във форума!
zidaromazach
Потребител

Мнениеот zidaromazach » 08 Сеп 2009, 11:53

Да те скъсам? Тебе? Айде бе, това ли търсиш всъщност във форума?
zidaromazach
Потребител

Мнениеот Гост. » 08 Сеп 2009, 11:58

GeorgiKERELOV написа:
poli_g написа:Колеги, автора на темата живее в свят на отрицание( вярвам сте го забелязали), него точно това го храни... Участието ни в негови теми( оставям без коментар предметът им) подхранва нуждата му да пуска повече и все по-безобразни пасквили.

Пресата мога и сама да прочета. Нямам нужда някой ежедневно да ми натриса личните си предпочитания и да ми вменява задължение, дори и във форума, да чета манипулативно представена информация.

Е колежке, не че имам нещо против твоите многобройни и изключително стойностни мнения, но какво толкова те привлича в тази тема, като уж не щеш да имаш задължение да четеш манипулативно представена информация ? :roll:

Е, колега, боя се, че е наложително да изчистим и това недоразумение. Отчитайки факта, че сте си изградил погрешно заключение със следващото изречение ще разместя въздушните Ви илюзии.
Предмет на личният ми интерес са постовете на Систем, Революшън, Беби , Донна и Балуев ( когото признавам винаги чета заради прекрасното му чувство за хумор, освен останалото).
Ако съзрете името си сред изредените от мен никове, ще Ви поднеса извинение.

забележка- никовете са подредени по реда на постовете им в темата.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 08 Сеп 2009, 11:59

Кой апелира за банове :lol:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот huligan » 08 Сеп 2009, 12:34

zidaromazach написа:Ооо, бан за обида на участник във форума!

Аз съм против. Нали помниш, че освен взривоопасното съчетание от комплекси + надуто "его", тези друго си нямат. Нито професионална реализация, нито социална такава. Най-малко, пък, чувство за хумор. Банът ще ги лиши от изява, колкото и жалка да е тя. Остави ги да се разтоварват, чешейки си "его"-то един на друг.
Аватар
huligan
Потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 08 Сеп 2009, 13:17

Чаках нещо интересно по темата от "професионално реализиралите се", но уви, хич ги няма, горките в правото ... :(
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 08 Сеп 2009, 13:19

poli_g написа:
GeorgiKERELOV написа:

Е, колега, боя се, че е наложително да изчистим и това недоразумение. Отчитайки факта, че сте си изградил погрешно заключение със следващото изречение ще разместя въздушните Ви илюзии.
Предмет на личният ми интерес са постовете на Систем, Революшън, Беби , Донна и Балуев ( когото признавам винаги чета заради прекрасното му чувство за хумор, освен останалото).
Ако съзрете името си сред изредените от мен никове, ще Ви поднеса извинение.

забележка- никовете са подредени по реда на постовете им в темата.

Ох, не знаеш колко много ме успокои, poli_g. :D Аз се притеснявах, че някой с donna ви насилва да ходите по чалга темите, а те ви били на сърце. :P

Като казах donna и тя веднага да не вземе да изскочи от някъде. :D
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот donna » 08 Сеп 2009, 13:34

:oops: Засръмвъм съ ,ама много мъ е срамъ , пускам си една симфония ,че да изглежда интилигентно в ушите на на гражданина Кереловъ ,инъче много си падам по румънската чалга ,ама доколкото разбрах не са я прожектирали в "Мале мале" ,къв пропуск!
donna
Старши потребител

Re: Обвиниха прокуратурата, че не обвинява

Мнениеот Melly » 08 Сеп 2009, 15:04

GeorgiKERELOV написа:А кажете, това сега не е ли поръчкова прокуратура ? От Брюксел казали, че прокуратурата не обвинявала, и хоп, бай Валери на мушката http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2422091

Ама то има нещо като ред в цялата тази работа. Като се започне от така наречения генерал Семерджиев, мине се през луканковите години, филип, жан, костов, симеончо и сие, колко има да чакат на опашката. А те какво правят ? Хващат последния заек за ушите, и то той бил, доколкото се разбра, вербован агент на държавна сигурност.

Е не става така. :D Преди при бай Тошо имаше един лозунг: петилетката за три години. Сега при бодигарда му бат Бойко петилетката щяла да е за шест месеца: такъв срок бил дал на Борето да се поразмърда. И ако няма "резултати" до Нова Година, лошо. :P

Съвсем сериозно,
Надявам се моят пост (пръв по поредност) да е последен по "горещата" тема на г-н Керелов.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 08 Сеп 2009, 16:27

Няма ги, няма ги... едно чувство за хумор и то малко "зидаро-мазаческо"...
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот plamen_penev » 08 Сеп 2009, 16:30

Професионализма си личи! :lol:
plamen_penev
Активен потребител

Re: Обвиниха прокуратурата, че не обвинява

Мнениеот plamen_penev » 08 Сеп 2009, 16:33

Бе каква прокуратура бе Керелов?! Че има ли такава в България? По-скоро адвокатура... :roll:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот tino76 » 08 Сеп 2009, 16:43

Дотам ни докараха "великите юристи" от софийския университет. И да беше само това. Цялата съдебна система, градена през последните 20 години от същите тези юристи от СУ сега се вижда колко е прогнила. Престъпници на свобода, нерешени убийства, корупция на всички нива, изключително бавни срокове на решаване на делата, закони пълни с логически и юридически грешки и т.н. Ако бях оценяващ от Националната агенция по оценяване и акредитация много щях да се замисля дали да им дам 2012година оценка "много добра". За мен са си среден три максимум.
Аватар
tino76
Потребител

Мнениеот gudio » 08 Сеп 2009, 17:18

GeorgiKERELOV написа:Е тук вече изтрепаха рибата. :D

Това последното изцепване за юристите от СУ верно изби рибата.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт