Колеги, моля да ми кажете какви са правните последици от обявяване нищожността на влязло в сила решение на комисия по земеделие и гори по което има издаден констативен нотариален акт.Следва ли и той да бъде обявен за нищожен.Водя дело по новия закон за собств.и ползуването на земеделските земи.Стигнах до ВАС и искам да използувам нищожността като мотив за вращане
на първа инстанция.Решението страда действително от много пороци ,които не са попречили на ОСЗГ да го постанови.Пред първа инстанция този въпрос не е повдиган.Мисля,че ОСЗГ няма да се произнесе повторно по нищожно решение
- Дата и час: 30 Ное 2024, 13:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
земеделски земи
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
земеделски земи
Последна промяна malinamilusheva на 29 Авг 2009, 18:12, променена общо 1 път
- malinamilusheva
- Младши потребител
Re: земеделски земи
Вижте 537 ГПК( ще е съединен с друг иск, вероятно 124) - отмяна, но зависи от детайлите.
Дайте повече информация.
Дайте повече информация.
- Гост.
- Старши потребител
Вижте, нищожността поначало не влече никакви правни последици, поради което на нея можете да се позовете във всеки момент и във всяко производство, в т. ч. и във всяка от фазите на съд. производство и без да сте я обявили за такава в самостоятелно производство.
Не знам, обаче, защо ви казвам това- вие сте адвокат, защитавате клиента си пред Върховен съд и следва да го знаете- та това е А- то и В- то в университета, нали така?
Не знам, обаче, защо ви казвам това- вие сте адвокат, защитавате клиента си пред Върховен съд и следва да го знаете- та това е А- то и В- то в университета, нали така?
- razli4na
- Активен потребител
Грешка ли е била тази нищожност?
Добре,добре,търсете мотив в незакосъобразността,порочността и необусноваността.Все някога ще приключи и вие ще спечелите.
Разгледахте ли обстойно и обусновано мотивите на обнародване и допълнение
Добре,добре,търсете мотив в незакосъобразността,порочността и необусноваността.Все някога ще приключи и вие ще спечелите.
Разгледахте ли обстойно и обусновано мотивите на обнародване и допълнение
-
namakak - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|