УНСС естествено!!
Не мърдай от София-там е бизнесът и всичко останало!@!!
- Дата и час: 28 Ное 2024, 21:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Къде да уча право?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Къде да уча право?
Само да кажа аз уча във ВТУ право ... и исках да се прехвърля в СУ но баба Милка ме спря и ме скъса както и повече от половината курс ... така че не е сигурно дали ще си учил и няма д ате скъсат... аа аз за други варианти да се прехвърлч в СУ незная ... ако някой знае да каже, ако е минавал през това... а с плащане не ства там все пак СУ си е СУ...
- pumba
- Нов потребител
stanimir_angelov написа:Здравейте! Тази година кандидатствах за специалността "Право". Не успях да се преборя за място в Софийския университет. Другите два варианта са УНСС и ВТУ. Моля споделете мнението си!? Благодаря предварително!
Според мен по-добрия вариант е УНСС. Мисля, че новото на обучение там е по-добро, а освен това е в София имаш шанс за развитие след това. Но това е лично мое мнение .
- nayden_papov
- Нов потребител
Най-доброто образование в момента може да се получи в СУ и НБУ.
Аз имах щастието да завърша право в НБУ и история в СУ.
Като цяло разликата е, че в НБУ цялата администрация работи за теб - помага ти, угажда ти... и т.н, докато в СУ - ти работиш за администрацията
Аз имах щастието да завърша право в НБУ и история в СУ.
Като цяло разликата е, че в НБУ цялата администрация работи за теб - помага ти, угажда ти... и т.н, докато в СУ - ти работиш за администрацията
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
Пробвай едновременно в СУ и ВТУ. И защо пък да се прехвърляш, ако е ВТУ не знам. Има много качествени хора, които са си завършили там.
Загуба на време е УНСС, ако трябва- за предпочитане е НБУ.
Загуба на време е УНСС, ако трябва- за предпочитане е НБУ.
- Julyan
- Потребител
Ха-ха-ха въпросът не е къде ще учиш. Все тая е. Въпросът е какво ще научиш и това вече си зависи единствено и само от теб. Можеш да учиш в най-скъпия и най-големия университет и да не научиш реално нищо, както и да завършиш най-сдухания университет, но ако си положил необходимите усилия и ти идва отвътре да знаеш сто пъти повече от другите.
За мен обучението в БГ е доста сбъркано. Правото не е зазубряне на закони и заучаване на конкретни постановки, а е начин на мислене, изградени ценности и най-вече силно чувство за справедливо и несправедливо и отсяването на добро и зло
За мен обучението в БГ е доста сбъркано. Правото не е зазубряне на закони и заучаване на конкретни постановки, а е начин на мислене, изградени ценности и най-вече силно чувство за справедливо и несправедливо и отсяването на добро и зло
- alexdb
- Потребител
alexdb написа:Ха-ха-ха въпросът не е къде ще учиш. Все тая е. Въпросът е какво ще научиш и това вече си зависи единствено и само от теб. .........
Правото не е зазубряне на закони и заучаване на конкретни постановки, а е начин на мислене, изградени ценности и най-вече силно чувство за справедливо и несправедливо и отсяването на добро и зло
Кратко, точно и ясно.
-
Melly - Старши потребител
alexdb написа:....За мен обучението в БГ е доста сбъркано. Правото не е зазубряне на закони и заучаване на конкретни постановки, а е начин на мислене, изградени ценности и най-вече силно чувство за справедливо и несправедливо и отсяването на добро и зло
То да важеше само за тази специалност....
Принципно у нас образованието изначално е сбъркано, но тази специалност, ако ще я практикува човек тук, е трудно да учи другаде и след това да си дойде и да се рапрактикува".
- Julyan
- Потребител
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|