Здравейте на всички,
Моят случай е следният:
Аз съм бивш служител на Макс Телеком. Фирмата има финансови затруднения и не изплаща заплати.
Макс Телеком ми дължи работни заплати за период от 6 месеца.
Документи с които разполагам са:
трудова книжка
служебна бележка за неизплатените заплати – заверена от фирмата
Тр. Договор
Моля да ми дадете информация какво и как да направя за да си получа дължимата сума.
Колко време ще отнеме едно такова дели.
Парите които трябва да се платят на адвоката ще се присъдят ли на Макс Телеком или ще останат за моя сметка.
Може ли да изискам обезщетение или лихва за задържаните пари.
Има ли възможност нищо да не получа.
Предварително Благодаря,
- Дата и час: 25 Ное 2024, 15:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Не ми изплащат заплатата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Не ми изплащат заплатата
След като имате и служебна бележка за неизплатени заплати можете да минете и по реда на заповедното производство чл.410 ГПК , но след като образувате изп. дело и работодателя получи призовката за доброволно изпълнеие ,ако възрази то тогава имайте предвид ,че в месечен срок следва да заведете дело .
Имате право да си поискате разходите и лихва върху сумата .
Имате право да си поискате разходите и лихва върху сумата .
- donna
- Старши потребител
Re: Не ми изплащат заплатата
може ли да ме насочите към някои адвокат, които се занимава с такива казуси ?
Предварително Благодаря
Предварително Благодаря
- 123456987
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|