начало

Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му

Не ми дават заплата

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не ми дават заплата

Мнениеот pizza » 27 Юли 2009, 21:49

Във фирмата която работя не ми дават заплата вече два месеца .Оправдават се само с финансовата криза и толкова , казват че парите които ни дължът сега им трябват за да покрият други разходи и дори след време ще ни ги изплатят с някаква лихва като на депозит едва ли. Колкото и смешно да звучи е точно така.А аз си искам парите и не знам как да си ги взема когато стане въпрос за адвокат или за съд се казва "Дори и да ни съдите преди вас има толкова много че...." искам само да разбера към кого мога да се обарна за да си взема моето по най тихия и мирен начин.Парите които имам да взим за мен съвсем не са малко 3000 лв. :oops: Ако някои знае как може да стане моля да пише .
pizza
Нов потребител

Re: Не ми дават заплата

Мнениеот pizza » 27 Юли 2009, 22:36

Не виждам нищо нахално в това, че съм поискл съвет ако те дразня чак пък толкова защо ми отговаряш.Аз за адвоката знам .Просто явно ти не си прочел какво точно съм написал и изказваш мнение без да знаеш каъв е проблема .И мен ме дразнят такива многознаиковци като теб но да съм тръгнал да те обиждам или да те обвинявам за това че не знаеш нещо.И да ти кажа че при адвокат са ходили и други колеги иособенно голям резултат няма.И ако обичаш не изказваи повече мнение по моя вапрос , защото явно едва ли си достатачно компетенте по темата.
pizza
Нов потребител

Re: Не ми дават заплата

Мнениеот ivan_lawyer3 » 27 Юли 2009, 23:08

Трябвало е да обявят фалит своевременно. Забавянето на разходите води неминуемо до фалит.

В момента е много лесно да обявят фалит на фирма - поне 50 % от фирмите буксуват - главно поради мързел, некадърност, цигари в работно време, крадливост и т.н.

Не може подчинените ми - които не са роби, но не са и нещо друго - в смисъл не са ми съдружници - нямам кяр от това да плащам заплати, за да ми се прави някой на професионалист в депресия.
ivan_lawyer3
Потребител

Назад към Трудово право