Я кажи какви са айпитата на Водафон Лайф, че ме интересува, щото мобилните комуникации са ми хоби. И какво ти изписва горе-долу. Различни ли са мобилните айпита от другите
И второ, дай ми парола за форум за юристи, ама гледай да не е дълга.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 12:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сатир, само да те питам и я трий.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Сатир, само да те питам и я трий.
Дааа, оправих си личните съобщение с помощта на прекрасната Поли.
Давай, Сатире, пращай с чували.
Давай, Сатире, пращай с чували.
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Я кажи какви са айпитата на Водафон Лайф, че ме интересува, щото мобилните комуникации са ми хоби. И какво ти изписва горе-долу. Различни ли са мобилните айпита от другите
И второ, дай ми парола за форум за юристи, ама гледай да не е дълга.
не видех никъде вълшебните думички: моля, благодаря etc.
та за IP-тата... отворко, нали си пич - или не си?м? един съвет, влез си в пощата през телефона, после през някое ПЦ и виж подробностите /не ти знам мейл клиента/ та в история или някъде в инфото пише през какво IP и и кога си влизал, и тетека....
п.с. има ред за получаване на парола. следвай го и ще получиш
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Може ли и на мен да ми дадете парола за форума за юристи?
Много ще сам Ви благодарна...
Много ще сам Ви благодарна...
- geri1208
- Нов потребител
Сатире, гледам обичаш музиката.
Съвет: вземи си Walkman телефон.
Препоръчвам ти следните модели Walkman-и :
W705, W880, W902, W910, W995.
Купувай само от Германос или Хенди.
И не купувай серията Xpress Music на Nokia.
Walkman ги смазват направо. Все пак Sony са създатели на това чудо Walkman, а през август 2005-та е пуснат първия Walkman phone - W800. Към днешна дата има продадени 150 млн. Walkman телефона, а за телефон на 2008 г. на изложението Global Mobile Awards бе избран W910. Това е и първия Walkman phone предназначен не само за невероятно качествена музика, но направен изцяло за забавление. Той, мисля, е първият телефон въобще с акселеометър.
Walkman ги смазват направо. Все пак Sony са създатели на това чудо Walkman, а през август 2005-та е пуснат първия Walkman phone - W800. Към днешна дата има продадени 150 млн. Walkman телефона, а за телефон на 2008 г. на изложението Global Mobile Awards бе избран W910. Това е и първия Walkman phone предназначен не само за невероятно качествена музика, но направен изцяло за забавление. Той, мисля, е първият телефон въобще с акселеометър.
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Сатире, гледам обичаш музиката.
Стига си спамил и агитирал ами вземи прочети накои мнения из форума дори в тая тема и ти си писал
-
lutman - Младши потребител
Lutman, чувствам се прекрасно в Лекс.
Навън вали, гледам тв, уж чета по Търговско, хрупам чипс, пия Кока Кола и си пиша в Лекса.
Ето затва обичам да съм в сесия. Всеки се заключил и чете, да ама в Лекса винаги може да си пишеш.
Навън вали, гледам тв, уж чета по Търговско, хрупам чипс, пия Кока Кола и си пиша в Лекса.
Ето затва обичам да съм в сесия. Всеки се заключил и чете, да ама в Лекса винаги може да си пишеш.
- advokat__nikolov
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|