- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заведох дело срещу Сдружение ГЕРБ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Заведох дело срещу Сдружение ГЕРБ
Евродепутатът Душана Здравкова: Заведох дело срещу Сдружение ГЕРБ от чисто професионален и граждански аспект
http://dnesplus.bg/Interview.aspx?f=105&d=285053
Интересно, душа, как ли ще правят герберите правова държава със смачкани протоколи, за да угодят на Европата ?
http://dnesplus.bg/Interview.aspx?f=105&d=285053
Интересно, душа, как ли ще правят герберите правова държава със смачкани протоколи, за да угодят на Европата ?
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Re: Заведох дело срещу Сдружение ГЕРБ
Да ! ГЕРБ ще управлява България !
Искам демокрация, искам свобода, искам реализация.
Неща социализъм, неща да ми намаляват оценките щото цитирам имена от преди 1944, неща наука пълна с петолъчки.
Искам, заедно с ГЕРБ, да допренаса за
Гражданското
Европейско
Развитие на
България
Давай, Бойко, давай ГЕРБ!
Студентите от Югозападния университет са с вас.
И напрово отнемайте титлите на разни професорчета, дето ни пълнят главите със сърпове и чукове в книгите си с разни болшевишки теории, дето пукнат грош не струват.
Проф. Долапчиев не е жив за голямо съжаление, щеше криви да ги направи всичките с един "удар", но колкото мога ще се боря да продължа делото му, което беше замръзено без пощада.
Спи спокойно, Професоре, аз ще се погрижа.
Искам демокрация, искам свобода, искам реализация.
Неща социализъм, неща да ми намаляват оценките щото цитирам имена от преди 1944, неща наука пълна с петолъчки.
Искам, заедно с ГЕРБ, да допренаса за
Гражданското
Европейско
Развитие на
България
Давай, Бойко, давай ГЕРБ!
Студентите от Югозападния университет са с вас.
И напрово отнемайте титлите на разни професорчета, дето ни пълнят главите със сърпове и чукове в книгите си с разни болшевишки теории, дето пукнат грош не струват.
Проф. Долапчиев не е жив за голямо съжаление, щеше криви да ги направи всичките с един "удар", но колкото мога ще се боря да продължа делото му, което беше замръзено без пощада.
Спи спокойно, Професоре, аз ще се погрижа.
- advokat__nikolov
Ако Борисов направи това за което говори (па макар и половината) аз съм ЗА, ама как да го разбера преди изборите?
Иначе ми е най-симпатичен! От секъде съм "ЗА"
Иначе ми е най-симпатичен! От секъде съм "ЗА"
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Само така, мацка !
Треа да се запознаеме с теб някой ден . Ходила ли си в "Под липите"? Айде да те водя
Треа да се запознаеме с теб някой ден . Ходила ли си в "Под липите"? Айде да те водя
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Само така, мацка !
Ами хайде, де! Ходила съм, разбира се !
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida написа:advokat__nikolov написа:Само така, мацка !
Речено сторено!
Ще се свържа с теб, очаквай ме, мадам
- advokat__nikolov
В кое качество попдържаш ГЕРБ - като адвокат или като студент.Само за протокола..........
- 1968
- Потребител
И аз съм "ЗА" по две причини:
Едната е, че съм против безобразията на Сабрие Сапунджиева и изобщо против стария екип на министерството на правосъдието и
Втората е, че Цецка Цачева ми е симпатична, професионалист е, почтена е и е на нашия етаж!
Другата язва на властта е МВР, но не вярвам ГЕРБ да промени нещо съществено...
Едната е, че съм против безобразията на Сабрие Сапунджиева и изобщо против стария екип на министерството на правосъдието и
Втората е, че Цецка Цачева ми е симпатична, професионалист е, почтена е и е на нашия етаж!
Другата язва на властта е МВР, но не вярвам ГЕРБ да промени нещо съществено...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Тъй де, то няма нужда да подкрепяш ГЕРБ и да си добър по български език. Едното прави другото излишно. Че и да си адвокат, макар и Николов ...
- emil_m
- Младши потребител
advokat__nikolov написа:diaida написа:advokat__nikolov написа:Само така, мацка !
Речено сторено!
Ще се свържа с теб, очаквай ме, мадам
Къде да ходим като май пак си яхнал букварите Миналата година по това време разправяше за мацки, ризки версачета, патъчки ферре , а тази година - нИщО само кодекси-модекси, алинеи
Остаряваш ли, поумняваш ли ...
-
Мацка, бързаш с Версачетата. Все още съм в сесия, ама да ти кажа взе да ми писва. И затова драпам за Под Липите. Той затва чичко Джорджи стои в гардероба и реве като малко дете и вика: Господарю, облечи ме. Чакай, момко, казвам аз, да ги смачкаме, понеже са мноо отворени, първо с акъл, а после с изтънченост, иначе се поглъщат при едновременност.
Треа да се фръцнем с тебе в Под Липите, малко да им покажем чар и аристократизъм.
И да знаеш, всички мацки ще ги яд на теб, когато си в компанията ми.
Ама внимавай, че привличам и с бездействие /бившите ми шефки питат как е възможно да им се случи /
И така, мадам,
готова ли си да бъдеш в компанията на красивото, умното, забавното и аристократичното събрано в един неповторим правен субект, наречен Лорд Николов ?
Треа да се фръцнем с тебе в Под Липите, малко да им покажем чар и аристократизъм.
И да знаеш, всички мацки ще ги яд на теб, когато си в компанията ми.
Ама внимавай, че привличам и с бездействие /бившите ми шефки питат как е възможно да им се случи /
И така, мадам,
готова ли си да бъдеш в компанията на красивото, умното, забавното и аристократичното събрано в един неповторим правен субект, наречен Лорд Николов ?
- advokat__nikolov
Да ви кажа честно,все ми е тая за кой ще гласуваме,само да го направим!И да не ни управляват чужденци от съседска турция или стари комунисти,които все са на власт във всяко правителство!
- iiiiisark
- Нов потребител
iiiiisark написа:Да ви кажа честно,все ми е тая за кой ще гласуваме,само да го направим!И да не ни управляват чужденци от съседска турция или стари комунисти,които все са на власт във всяко правителство!
Браво !
- advokat__nikolov
- kostadin_yordanov
- Потребител
Госпожо Здравкова, с Вас или без Вас ГЕРБ управлява.Тази партия може нещо да промени, но няма да е ВСИЧКО.Борисов е започнал, но друга партия ще довърши - все пак нещата се променят - бавно и полека - по нашенски.Уважение за позицията Ви.Аз Ви подкрепям, но не одобрявам публичната Ви изява.По-добрия ход е да не вървите против своите, не мислите ли.Правете нещата да се случват по Вашему, и толкова.Бъдете позитивна и това е.Успех!
- vili_123
- Младши потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|