начало

Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му

Отпуски

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отпуски

Мнениеот ivens » 17 Юни 2009, 10:28

Въпроса ми е следния,аз работя по основно трудово правоотношение,но работя и по чл.111 КТ като външно съвместителство на 4 часа,на това второто място външното съвместителство мога ли да ползвам 20 дни платен отпуск?Аз си правя извода на база кодекса,че мога,но все пак искам потвърждение или съответно обяснение защо не съм прав,от вас колеги.Благодаря предварително за съдействието. :oops:
ivens
Младши потребител

Re: Отпуски

Мнениеот Raffaello » 23 Юни 2009, 16:08

Да, имате право да ползвате платен годишен отпуск по договора за външно съвместителство.
Raffaello
Младши потребител

Re: Отпуски

Мнениеот ivens » 23 Юни 2009, 23:00

Raffaello написа:Да, имате право да ползвате платен годишен отпуск по договора за външно съвместителство.

Но във какъв размел?20 дни като е по кодекса?
ivens
Младши потребител

Назад към Трудово право