начало

ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система

Новоизлюпените юристи

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Новоизлюпените юристи

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Юни 2009, 22:51

Към автора.

Не се притеснявай за реализацията, трябва да изчетеш бая учебниници (подчертавам учебници) по два на дисциплина, научи ги, сравни ги и като стигнеш като мен в трети курс, повечето действащи юристи ще ги мачкаш като студент, защото повечето и бъкел не разбират. Ще знаеш какво как става, какво как се прави. Не слушай разни третокачествени практикуващи юристчета дето възхваляват практиката като най-важното нещо. Научи се да играеш игричките на правото, а практиката е лесна.

Утре имам изпит по Облигазционно право. Проф. Кожухаров и проф.Калайджиев съм изял с кориците. Да, ама в ЮЗУ пишат само тройки по Облигационно и двойки по Търговско.

Как са ни наблъскали само трудни изпити на един път: Облигационно, Търговско, Наказателно, Криминология. Не съм излизал от 20 дни ! Е, после ша карам Бентли.
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 16 Юни 2009, 22:58

Откровения... автор адв. Николов, книга трета- том първи :lol: :lol:
advokat__nikolov написа:Към автора.

Не се притеснявай за реализацията, трябва да изчетеш бая учебниници (подчертавам учебници) по два на дисциплина, научи ги, сравни ги и като стигнеш като мен в трети курс, повечето действащи юристи ще ги мачкаш като студент, защото повечето и бъкел не разбират. Ще знаеш какво как става, какво как се прави. Не слушай разни третокачествени практикуващи юристчета дето възхваляват практиката като най-важното нещо. Научи се да играеш игричките на правото, а практиката е лесна.

Утре имам изпит по Облигазционно право. Проф. Кожухаров и проф.Калайджиев съм изял с кориците. Да, ама в ЮЗУ пишат само тройки по Облигационно и двойки по Търговско.

Как са ни наблъскали само трудни изпити на един път: Облигационно, Търговско, Наказателно, Криминология. Не съм излизал от 20 дни ! Е, после ша карам Бентли.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Юни 2009, 23:01

ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ЛЕКС БГ, ГОВОРЯ ПО ПРИНЦИП. .
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 16 Юни 2009, 23:05

Изображение
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ianeva » 16 Юни 2009, 23:06

advokat__nikolov написа:Утре имам изпит по Облигазционно право. Проф. Кожухаров и проф.Калайджиев съм изял с кориците. Да, ама в ЮЗУ пишат само тройки по Облигационно и двойки по Търговско.

Успех на изпита! :)
Кой изпитва в ЮЗУ, кое е това страшилище, което само тройки пише?
Спечели си първото дело, ще видиш, че усещането е по-добро от Бентлито :) После си млад младеж, какви са тези Бентлита, нещо по-спортно избери ... Додж Вайпър Хенеси Венъм например, хем е по-евтинко :lol:
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Юни 2009, 23:09

Поли много ти бладаря за инфото относно Павловия иск. :D
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Юни 2009, 23:13

Благодаря Янева, дано се справя, защото въпросите са 8.
advokat__nikolov

Мнениеот ianeva » 16 Юни 2009, 23:14

advokat__nikolov написа:Благодаря Янева, дано се справя, защото въпросите са 8.

Ще се справиш, спокойно! :) Кажи все пак кой изпитва?
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот gudio » 16 Юни 2009, 23:33

ianeva написа: Спечели си първото дело, ще видиш, че усещането е по-добро от Бентлито :) После си млад младеж, какви са тези Бентлита, нещо по-спортно избери ... Додж Вайпър Хенеси Венъм например, хем е по-евтинко :lol:

:roll: Навремето бай Иван Велинов...имаше един такъв народен чиляк, председател на бившия ВС на НРБ... :wink: ... като го излъгах на държавния изпит :oops: че искам да стана съдия... се обърна към Петко П. и рече: "Абе, Петко, туй момчЯ много мой да не знай, ама виж то как пра`илно са е ориентирало ?... Я да вземем - днес нали не сме писали нито една шестица, а ? Па да му напишем едно 6, все пак, не може да не пишем отличен поне днес, нали ?" :lol: :lol:
Та, Ianeva, Николов правилно се е ориентирал, да знайш - Бентлито, нищо, че е там 300 и нагоре коня, се кара ба-а-а-авно... да те видят... как им казваше Николов - да те видят п...тата и да скочат и те в Бентлито :wink: Какви "Вайпъри", нитро-go-baby-go-системи му предлагаш ? Него бляскава кариера го чака, ти искаш да се претрепе по българските калпави пътища :?: :shock: :!:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 16 Юни 2009, 23:57

advokat__nikolov написа:....Утре имам изпит по Облигазционно право. ..

Бягай от форума!
Или лягай, или преговаряй, но не си губи времето тук :idea: .

п.п. С времето печелиш все повече поддръжници... :oops:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот gudio » 17 Юни 2009, 00:02

poli_g написа: ...

:) А помниш ли как преди три години :roll: май беше... той стана повод за една препирня между "бюджетни юристи" и ...portokal би казала "мръсни частници" :wink: ? Ще се радвам да проследим адвокатската кариера на Николов тук - дано не ни напусне, когато подкара Bentley-то... :(
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот portokal » 17 Юни 2009, 00:06

АЗ?!!! Не беше ли ти?!
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот gudio » 17 Юни 2009, 00:23

portokal написа:АЗ?!!! Не беше ли ти?!

А ты тоже записалась Бентле-водителем ? :shock:
А я думал, это только "очкастым частным собственникам"* дозволено :?: :!:
*объяснение: "очкастый частный собственник... в зеленых, желтых белых "Москвичах"" (Вл.Высоцкий)
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 17 Юни 2009, 00:24

:roll: :lol: :lol: Не му се връзвай.
Отдавна съм признала, при все да е сменил попрището, все пак у него все още говори адвоката. Манипулира перфектно- принципно. :lol:

Да пусна един бърз тест - да се посмеем/ не е свързано с темата или участниците в нея :idea: /

ТЕСТ ЗА ДЕМЕНЦИЯ
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 17 Юни 2009, 00:26

gudio написа:
poli_g написа: ...

:) А помниш ли как преди три години :roll: май беше... той стана повод за една препирня между "бюджетни юристи" и ...portokal би казала "мръсни частници" :wink: ? Ще се радвам да проследим адвокатската кариера на Николов тук - дано не ни напусне, когато подкара Bentley-то... :(

:roll: :lol: :lol: Аааа, като си купи Бентлито- всички по едно кръгче :idea:
Оххх, това ме върна в детските години- Балканчето... :lol: :lol: беше хит :idea:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост » 17 Юни 2009, 00:35

gudio написа:...Него бляскава кариера го чака, ти искаш да се претрепе по българските калпави пътища :?: :shock: :!:

Факт. Може по въздух и вода - частен самолет, яхта - за делови ангажименти, и за релакс.
Гост

Мнениеот gudio » 17 Юни 2009, 00:41

poli_g написа: :roll: :lol: :lol: Аааа, като си купи Бентлито- всички по едно кръгче :idea:
Оххх, това ме върна в детските години- Балканчето... :lol: :lol: беше хит :idea:

:) Ако говориш за ловешкото велосипедче - това беше "Жигулката" сред двуколесните возила :lol: Демек - масово разпространено, най-дборто "money can buy" навремето на Булгаристанския "market" :lol: :lol:
Впрочем, в началото на 1994 г. си купих една "Жигулка" и винаги ми е било "back-up" автомобил, докато... :cry: не ме домързя да му сменям номерата, та го дадох за скрап - `щото по-лесно... през 2006 г. Още му плащам данъците май...20 лв. годишно, защото трябва да ходя в КАТ да "го закрия" :cry:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 17 Юни 2009, 01:51

:( Пробвах теста за деменция (щото отдавна подозирам, че ме е хванала :wink: ), ама нещо не се отваря докрай и не дава резултати :cry:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 17 Юни 2009, 13:05

gudio написа::( Пробвах теста за деменция (щото отдавна подозирам, че ме е хванала :wink: ), ама нещо не се отваря докрай и не дава резултати :cry:

:roll: :lol: Ако резултатите не ти харесват, приеми го от веселата страна...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот portokal » 17 Юни 2009, 13:35

gudio написа:

А ты тоже записалась Бентле-водителем ? :shock:
А я думал, это только "очкастым частным собственникам"* дозволено :?: :!:
*объяснение: "очкастый частный собственник... в зеленых, желтых белых "Москвичах"" (Вл.Высоцкий)

Цъ, аз съм по-скоро тук (особено откакто баща ми се отърва от москвича):

Изображение Изображение

Гъдьооо, Гъдьо, я как избягна отговора на въпроса кой е автор на думите "мръсен частник"!
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии