- Дата и час: 29 Ное 2024, 14:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
кой спи, а?!? :-)))
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кой спи, а?!? :-)))
ей, колегиииии....много спите, начи...или греша, а?!?!?
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Re: кой спи, а?!? :-)))
кой спи, нема такова нещо...аз съм си объркал хаповете...вместо презкурин съм взел нещо възбуждащо...нема се спи
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
палавник...
а аз си чакам KFC-то, че ми е много насърце то...
а аз си чакам KFC-то, че ми е много насърце то...
-
Въобще не спим. А ни се иска.
Между другото ще се радвам на каквато и да е храна, като отдавам предпочитание на шоколадовите изделия. Ако някой е без работа, може да ми направи една-две кани кафе
Между другото ще се радвам на каквато и да е храна, като отдавам предпочитание на шоколадовите изделия. Ако някой е без работа, може да ми направи една-две кани кафе
Завърти си очите и си погледни между ушите!
-
impressed - Младши потребител
и ние не спим... , чакаме си яденето... ! що не каза по-рано...можех да поръчам за теб нещо от донътите... ?!?
за кафе...поне на мен, ми е късно...че съвсем ще се зомбирам...
за кафе...поне на мен, ми е късно...че съвсем ще се зомбирам...
-
тц, не може .... ! ти що не спиш?!?
-
Като каза KFC се сетих колко много обожавам кофите им с пикантни пилешки работи. Душата си давам за нещо такова сега. А в Русе си нямаме KFC и се налага или да ходя до някое по-цивилизовано населено място или да се задоволявам с каквото си имаме тук. В края на Александровска утре (т.е. днес ама малко по-късно) отварят ново заведение за азиатска храна и ще намина да видя какво се предлага.
И докато си мечтая за нещо, ставащо за ядене, се налага да търся едни неща, дето даже не съм убедена, че съществуват, защото и Google не е чувал за тях. Лоша работа.
И докато си мечтая за нещо, ставащо за ядене, се налага да търся едни неща, дето даже не съм убедена, че съществуват, защото и Google не е чувал за тях. Лоша работа.
-
Е, как що! За да си говоря с вас!
Обаче отивам да спя. Затова ви казвам и вие да спите - за да не ме е яд, ако пропусна нещо.
Обаче отивам да спя. Затова ви казвам и вие да спите - за да не ме е яд, ако пропусна нещо.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
ех, разбирам те.... /бавно пиша, щото ям /, без KFC....светът е тъжен ! аз пикантни не ям....обичам им бон филе менюто, по класическа рецепта...
като идваме пак в русе...имаш една кофа от мен...с пикантерии !
като идваме пак в русе...имаш една кофа от мен...с пикантерии !
-
impressed написа: В края на Александровска утре (т.е. днес ама малко по-късно) отварят ново заведение за азиатска храна и ще намина да видя какво се предлага.
В кой край? Към "Альоша" или към библиотеката? Аз съм фен на китайската кухня. Мноооооого ми харесваше ресторант "Пекин" и салатата от патица със сусам, която правеха там. Липсва ми
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
кулинарна вакханалия....настана!!!
що не спите, бре?!?!?!?
що не спите, бре?!?!?!?
-
Аз не спя от вълнение Пък и като ви прочетох апетитните мисли....
Rara avis in terris
-
!!!!!
и аз, и аз от вълнение......
а, мисли?!? мисли бяха преди да пусна темата...аз направо си действам!!!
и аз, и аз от вълнение......
а, мисли?!? мисли бяха преди да пусна темата...аз направо си действам!!!
-
bebitor: Откъм библиотеката. Аз днес като го видях, веднага се намърдах вътре и аха да се засиля към менюто, един човек ме спря и ми каза, че още не е отворено и че утре (т.е. днес) ще го откриват. А те хората вътре били от персонала, ама нали не са с униформи, аз по какво да ги позная
-
Хахах! Е, няма да е утре, т.е. днес, но непременно ще го посетя!
Rara avis in terris
-
...а на мен като няма кой да ми сготви...еххх...ше си сготвя сам
бтв, тва ядене посреднощ, ич ней здравословно, ама глада бил по-силен от тока казват...
бтв, тва ядене посреднощ, ич ней здравословно, ама глада бил по-силен от тока казват...
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
днес имах силното желание да си легна навреме, че стана няколко дни все до късна доба стоя. И ей 1:30 станало без да се усетя... ( този емотикон е уморен, не пиян, да не го объркате)
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
хайде, всички по леглата!!!
и пияният, упс...уморен де, емотикон...и той!!!
и пияният, упс...уморен де, емотикон...и той!!!
-
Вие не знаете какво е умора - например в неделя вечерта се връщам от Витоша, обажда ми се шефа - една клиентка е подпалена - всичко е изгоряло. Вчера й пиша жалба, идва синът й, след два-три часа се обажда полицията - синът е отвлечен.
Голямата шефка отишла сутринта и на бюрото си заварила хаос, а синът на заместник-главният прокурор се оплакал от работата на Иван_адвоката и - срок до септември - джапанките в сака и хайде на море.
Изнесох си багажа, папките с интригуващите дела, но останаха едни парички вътре, та търся колега или познат да отключи и да ги прибере.
А иначе съм много добър готвач - това пиле по аржентински, мусака, шкембе, целувки, кекс, палачинки, яйца по панагюрски, спагети (тук кумът ми е по-голям готвач, ама той си има и две дискотеки, така че му е в джинса).
Ако някой има път до "Бейкър стрийт" да се обади. Това е точно срещу "Бистро 150" в София, а на Гугъла излиза като снимка от сателит.
Прякора ми е Хазяина - измисли ми го именно Дилян от Русе, а Младен от Търново ме научи на правилното и здравословно пиене (ако въобще има такова).
Голямата шефка отишла сутринта и на бюрото си заварила хаос, а синът на заместник-главният прокурор се оплакал от работата на Иван_адвоката и - срок до септември - джапанките в сака и хайде на море.
Изнесох си багажа, папките с интригуващите дела, но останаха едни парички вътре, та търся колега или познат да отключи и да ги прибере.
А иначе съм много добър готвач - това пиле по аржентински, мусака, шкембе, целувки, кекс, палачинки, яйца по панагюрски, спагети (тук кумът ми е по-голям готвач, ама той си има и две дискотеки, така че му е в джинса).
Ако някой има път до "Бейкър стрийт" да се обади. Това е точно срещу "Бистро 150" в София, а на Гугъла излиза като снимка от сателит.
Прякора ми е Хазяина - измисли ми го именно Дилян от Русе, а Младен от Търново ме научи на правилното и здравословно пиене (ако въобще има такова).
- ivan_lawyer
- Старши потребител
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|