- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
малко помощ ако обичате!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
малко помощ ако обичате!
студентка съм,уча право и ми предстои сесия,но не мога да разбера докато чета учебника какво значи СИНАЛАГМАТИЧНА ВРЪЗКА,ако някои знае може ли да ми помогне,благодаря преджарително
- aniii
- Младши потребител
Re: малко помощ ако обичате!
дОСТА НАЗАД МЕ ВРЪЩАТЕ КОЛЕЖКЕ, имам предвид в годините.
Този термин се използва като термина "конекситет" - използвайте термините понякога - върши работа.
Не обичам бързите работи, затова и не Ви отговарям веднага.
Този термин се използва като термина "конекситет" - използвайте термините понякога - върши работа.
Не обичам бързите работи, затова и не Ви отговарям веднага.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
благодаря много колега за помоща
- aniii
- Младши потребител
Мене колко ме измъчи правото навремето, не ми се спомня даже.
Петканов - бившия министър ме изпитва - аз понеже съм Иван по малко име, решавам, че ще направя изпит без да чета, ако се напия и симулирам явяване, като съвпадъка е, че изпита е на 07.01.
Звъни се на вратата на квартирата.
Петканов - бившия министър ме изпитва - аз понеже съм Иван по малко име, решавам, че ще направя изпит без да чета, ако се напия и симулирам явяване, като съвпадъка е, че изпита е на 07.01.
Звъни се на вратата на квартирата.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
забавна история и какво стана накрая изпитаха ли те,каде си завършил?
- aniii
- Младши потребител
Няма прошка - цяла вечер ядох и пих - да е жив и здрав производителя на продуктите - месо-вино-пържоли-носоглътки, като през цялото време си мислех следният диалог "Господин Петканов, нали разбирате, вчера беше Ивановден, едно-друго..."
Обаче Петканов си е Петканов, просто мъж.
Друго си е мъж (както казваше една съседка - рускиня).
Гледа ме, слуша ме и ми казва - колега, просто за какво се явявате.
Обаче, познайте, кой е царят на джунглата, примерно.
Така, че четете - сега е лесно, ама после - ако не ви излъжат със заплата от 1 000 лева, не ми се мисли.
Весело,
Щринзо_адвокатов.
Обаче Петканов си е Петканов, просто мъж.
Друго си е мъж (както казваше една съседка - рускиня).
Гледа ме, слуша ме и ми казва - колега, просто за какво се явявате.
Обаче, познайте, кой е царят на джунглата, примерно.
Така, че четете - сега е лесно, ама после - ако не ви излъжат със заплата от 1 000 лева, не ми се мисли.
Весело,
Щринзо_адвокатов.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
,няма прошка ,е важното е че си завършил и сега практикуваш,аз дали ще стигна до там незнам ,така колега мисля да ходя да почивам че утре пак четене ме чака,изпити колкото щеш...пожелавам ти лека вечер и доскоро,историйката ти ме развесели,хайде лека!
- aniii
- Младши потребител
Весело, моме, но имай предвид, какъв е стрес - в момента си пиша тук, а един клиент е отвлечен. По всички правила.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
сериозно ли е това?Защо е отвлечен?От кого?
- aniii
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|