Здравейте,
обръщам се към вас с молба някой ако има желание да ми изготви граждански договор, който да регламентира следните взаимоотношения.
Предварително да поясня, че при желание от ваша страна, пишете ми на лична, за да се разберем за условията на изпращане и заплащане на услугата.
Аз съм от Бургас, ако някой от същия град прояви интерес, може да ми пише пак на лична къде да го открия, за да отида на място.
Сега за гражданския договор:
1. Между фирмата и хора, на които предоставям стока, а те се опитват да я пласират. Няма работно време (когато те са свободни), няма също и работна заплата - получават процент от продажбите.
2. В случаите, когато им се предоставя за работа личния ми автомобил (не на фирмата), да се регламентира поемането на някаква отговорност от тяхна страна, при използването на автомобила, и при повреди, причинени по тяхна вина.
Благодаря предварително
- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Граждански договор - изготвяне
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Граждански договор - изготвяне
Аз не съм юрист и може да изръся глупост или поне нещо не съвсем точно. Но принципно описаната работа не следва да се извършва по "граждански договор". Лицата, които искат да извършват подобна дейност извън трудово правоотношение следва да са регистрирани като търговци.
Че НАП не се интересува много-много може ли един деклариран доход да се придобива под формата на граждански договор, е друг въпрос.
Че НАП не се интересува много-много може ли един деклариран доход да се придобива под формата на граждански договор, е друг въпрос.
- twist
- Младши потребител
По исканият от Вас вариант за договор:най-напред за стоката,а после и за автомобила ви ще са необходими повече от един договор-договор със всяко лице поемащо стока и отделно такъв с всяко лице на което ще предоставяте автомобила си.Всичко разбира се може да се въплати и в единен договор с всяко лице,но трябва да решите за кои лица ще бъде включена и опцията за МПС-то. не се ориентирам и нямам на иделя как да Ви изпратя съобщение на лични,но ако можете Вие да се ориентирате как става това,то изпратете ми повече информация,ако все още не сте изготвили договорите
- muncho_6
- Нов потребител
muncho_6, или някой друг ако има желание да ми изготви такъв договор,
пишете ми на email : filusi@hotmail.com
да се уточним, защото тук и аз не мога да разбера как се пращат лични съобщения:(
пишете ми на email : filusi@hotmail.com
да се уточним, защото тук и аз не мога да разбера как се пращат лични съобщения:(
- mvm123
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|