Може ли някой да ми помогне за следния казус?
На 07.11.2008г. закупувам от Германия от автокъща лек автомобил и през месец декември го регистрирам без проблем в КАТ.След един месец ми се обаждат от КАТ и ме викат с автомобила за експертиза,тъй като се издирвал от ИНТЕРПОЛ и е бил обект на кражба в Германия ,извършена на 14/15.04.2008.При извършената проверка от специалисти в КАТ и Районна Прокуратура,прокурора постановява че не е извършено престъпление от мен и автомобила е бил закупен по надлежния ред с фактура на фирмата ми от търговско лице от Германия.Същия автомобил е бил обект на престъпление'ИЗМАМА' в Германия от известно на немските власти лице там и се води предварително следствие срещу същото.От прокуратурата в Германия автомобила е върнат на 29.05.2008 г.на търговеца(автокъщата от която закупувам аз МПС-то на 07.11.2008г.)Проверката от прокуратурата приключи на 13.03.2009г. и постановлението на прокурора по случая бе изпратено до Българския отдел на ИНТЕРПОЛ,до мен и до ОД"ПОЛИЦИЯ".Преди два дни отново ми бе спрян автомобила за проверка и след извършване на проверка отново ми бе върнат тъй като бил засечен в София от камери и бил все още на издирване от ИНТЕРПОЛ.От ИНТЕРПОЛ-БЪЛГАРИЯ казват че е изпратен документ до Германия и следва те да свалят ако решат МПС-то от издирване.Автомобила ми е такси и аз го давам на лизинг и в момента се получава,че автомобила не е възможно да работи като такъв защото се издирва а пък аз всеки един ден имам пропуснати ползи!Ако може някой да ми помогне ще бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН!!!
- Дата и час: 01 Дек 2024, 09:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
колата ми се издирва от интерпол
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: колата ми се издирва от интерпол
a4oprimov написа:Може ли някой да ми помогне за следния казус?
.............................!
Ако може някой да ми помогне ще бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН!!!
Мдам... с документите и при АДВОКАТ.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
С риск да задъвча хороскопа си от утре - който, както знаем всички е винаги тегав (ясно е защо астролозите знаят същото - защото са хора от народа), считам темите, които касаят адвокатски умения или съвети, да бъдат подвеждани от ведомството (което всички знаем кое е - "Дисниленд"), като интересни бодили.
Говорим за темите, не за хората, не за прякорите, не за ник_неймите, не за псевдо_нимите и т.н.
Поздрави,
Иван_кирасир, шеста своеобразна дружина на Н.Ц.В.
Говорим за темите, не за хората, не за прякорите, не за ник_неймите, не за псевдо_нимите и т.н.
Поздрави,
Иван_кирасир, шеста своеобразна дружина на Н.Ц.В.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Еми, аз ще си чакам хороскопа.
За съжаление,
Днес си прехапах езика на четири пъти, поради което -
Здраве, късмет и берекет.
За съжаление,
Днес си прехапах езика на четири пъти, поради което -
Здраве, късмет и берекет.
- ivan_lawyer
- Старши потребител