- Дата и час: 29 Ное 2024, 14:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сбогом
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Сбогом
Я ме е, че изобщо се регистрирах тук.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Re: Сбогом
E, бива ли такива неща? Като изключим някои дребни недоразумения (които ги има всякъде) на мен ще ми липсваш Има си нужда от психолог (особено аз ). Хайде, погледни го от веселата страна "махни с ръка и просто усмихни се" имаше и такава песен!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
kalahan2008 написа:Я ме е, че изобщо се регистрирах тук.
Гнева е не лоша емоция- показва, че си още жив, както казвам.
Надявам се да преосмислиш ситуацията и да прецениш, какво всъщност ТИ искаш, а не какво ти диктуват обстоятелствата.
Изборът е изцяло в твои ръце.
А и знаеш българската мъдрост- " Утрото е по-мъдро от вечерта"
Ще цитирам думите на един приятел, който ... е в "дългосрочна ваканция" от форумните емоции/ приятелю, ако ни четеш, надявам се да си добре! /.
ykovachev на 05 Апр 2008 11:00 am
НЕма, нЕма любов във форума - само обидчивост и докачливост в индустриални количества. Не изключвам себе си от числото на обидчивите и не чак дотам влюбчивите
Толкова много колеги и приятели прекратиха участието си в лекс-а по една или друга причина, но крайният резултат е този.
Жалко...
п.п. Има някаква цикличност при тези ситуации.
- Гост.
- Старши потребител
Калаханчо,Калаханчо, вярвам да размислиш ...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Калахан,
Не така де, човек Погледни от високо нещата, позволявай си от време на време да отминаваш с великодушие...
Ако наистина се нуждаеш от отпуск, вземай, НО..... се върни!
Не така де, човек Погледни от високо нещата, позволявай си от време на време да отминаваш с великодушие...
Ако наистина се нуждаеш от отпуск, вземай, НО..... се върни!
-
Melly - Старши потребител
това е на мода на последък . Сърдя се и казвам сбогом и чакам да избършат сълзите , същевременно обясняваш в други теми на колегите ,че са прости хора "Хайде, достатъчно нис(з)ко слязох, за да споря с вас, писна ми от просташкото ниво, до което ме карате да слизам. С прости хора човек не може да се разправя...че и се множат, да му се не види " Простите хора в случая сме аз ,бебитор и може би вс. писали в темата грешници .
"http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=36032&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Байййй ,Свети калахан и да не се върнеш с друг ник ,че те познах
С две думи три реда сълзи ,два реда сополи . На мен лично въобще няма да ми липсваш , за мен си един от безличните тук никове с претенции за величие,опс грешка за светец .
"http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=36032&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Байййй ,Свети калахан и да не се върнеш с друг ник ,че те познах
С две думи три реда сълзи ,два реда сополи . На мен лично въобще няма да ми липсваш , за мен си един от безличните тук никове с претенции за величие,опс грешка за светец .
- donna
- Старши потребител
ЗАЩО.............................. И ТИ, DEKAN?
DEKAH написа:ставаме трима!
-
Melly - Старши потребител
ама сте опасни диванета!
деЦката градина тука се е събрала , "аз не съм съгласен и заради това-сбогом гергино!" -бива ли така?!
ако хората бяхме еднакви , кква скука щеше да е , я си представете
никой не ви кара да си ближите ушите или да обитавате една и съща барака, ама чак пък да се изселваш от форум поради спорове с някого си -силно ми се види :lol
Ама то докато бебето не ревне майка му не го взема , а накрая май на повечето хора им липсва топлина и обич, па макар и под формата на зачитане и внимание.... бъдете толерантни и ларж поне помежду си?
Де да знам , може пък аз да съм с фръцлодефицит и висок праг на сръдливост
Сега ме целунете, щото имам рожден ден, или поне по една усмивка дайте
деЦката градина тука се е събрала , "аз не съм съгласен и заради това-сбогом гергино!" -бива ли така?!
ако хората бяхме еднакви , кква скука щеше да е , я си представете
никой не ви кара да си ближите ушите или да обитавате една и съща барака, ама чак пък да се изселваш от форум поради спорове с някого си -силно ми се види :lol
Ама то докато бебето не ревне майка му не го взема , а накрая май на повечето хора им липсва топлина и обич, па макар и под формата на зачитане и внимание.... бъдете толерантни и ларж поне помежду си?
Де да знам , може пък аз да съм с фръцлодефицит и висок праг на сръдливост
Сега ме целунете, щото имам рожден ден, или поне по една усмивка дайте
Последна промяна miriam на 06 Май 2009, 21:58, променена общо 1 път
- miriam
- Потребител
Мириам, да ти е честит деня!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
DEKAH написа:ставаме трима!
Какво става тук? Всички искате дългосрочни ваканции? Е, няма!
Никой не ви ги дава, да е ясно.
Сега сериозно- "ставаме трима"- за какво?
Ако искаш да се махнеш за малко- ок., разбирам. Ако обявяваш дългосрочна ваканция и това ще разбера, но ако казваш, че и ти напускаш...
Хора, търговското не е същото от доста време. Редиците, оредяха до степен почти да ги няма... Неонато, Инспектора, Ковачев, ти... и всички останали колеги- без да изброявам, защото ще изпусна някого.
п.п. Ще се наложи да ви обясня за телешкия инат две приказки... Знам, че е несериозно, но ако не напиша това следва да повторя ноторен факт- всички сме хора, просто хора- нищо повече!, и никой не е дебелокож, макар и неумело да се правим на такива...
А ви разбирам... нейсе.
- Гост.
- Старши потребител
Ха здрасти. Аз отдавна съм безмълвен участник.
Само чета.
П.П. Не че на някой му дреме, че си сърдит................
И нов ден ще изгрее.
Само чета.
П.П. Не че на някой му дреме, че си сърдит................
И нов ден ще изгрее.
- genius75
- Потребител
Калахан, виртуален друже и противнико ... Спомни си как се съдихме с теб във форума "Виртуално деловодство" и как Революшън ни разказа играта с решението си ... И много други случки ... Защо загърбваш доброто старо време и сладките спомени.
ДЕКАН, недейте така. Защо и Вие ?
Нищо не разбирам
ДЕКАН, недейте така. Защо и Вие ?
Нищо не разбирам
- system
- Активен потребител
Гей обществото ни напуска, колеги.
Какво ще правим сега.
Какво ще правим сега.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
`айде стига с глупостите!
Трябва да има от всичко, иначе - не е интересно!
дечица-веселушки....
Трябва да има от всичко, иначе - не е интересно!
дечица-веселушки....
- dideto
- Младши потребител
Специално гей - обществото за мен - това са всички онези юпиовидни адвокат - учители, всъщност незавършили нито основното си образование, нито висшето си.
Всички знаем как се завършва в БГ висше.
Спортът е полезно нещо, но когато спортисти управляват държавата, менюто ни се състои от боб, риба в четвъртък и компот от сливи.
А би трябвало грубиянщината да бъде по-европейска - нещо а`ла Робърт Де`Ниро, нали.
А човек, с две висши за мен е объркан изначално - нещо като двуполов организъм - освен ако не е Леонардо Да`Винчи, но всички знаем за половата му хигиена, както и да е.
Есето на Фройд за птицата и устата на пеленачето е блестяща, но дотам.
Всички знаем как се завършва в БГ висше.
Спортът е полезно нещо, но когато спортисти управляват държавата, менюто ни се състои от боб, риба в четвъртък и компот от сливи.
А би трябвало грубиянщината да бъде по-европейска - нещо а`ла Робърт Де`Ниро, нали.
А човек, с две висши за мен е объркан изначално - нещо като двуполов организъм - освен ако не е Леонардо Да`Винчи, но всички знаем за половата му хигиена, както и да е.
Есето на Фройд за птицата и устата на пеленачето е блестяща, но дотам.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
2348 епизод на сапунената сага .....
и аз отдавна съм безмълвен свидетел ..., просто като всяко нещо и този форум се изроди, ма нейсе..., какво беше навремето ....
и аз отдавна съм безмълвен свидетел ..., просто като всяко нещо и този форум се изроди, ма нейсе..., какво беше навремето ....
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
Е, какво е бил пък форума? Нищо и половина. Само дърдорене и мърморене.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
и интрижки
и чело коте книжки
и чело коте книжки
- miriam
- Потребител
Май наистина е по-добре да си мълча, стойносттните хора и юристи отдавна не пишат, да взема да се причисля към тях ли?!
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|