начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Въпрос за прекратяване на трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за прекратяване на трудов договор

Мнениеот disaster » 22 Апр 2009, 11:03

Здравейте,
Имам следният проблем, решил съм да прекратя трудовия си договор, но се колебая как да процедирам... Вече съм уведомил шефовете, че ще напускам, знам и за заявлението, което трябва да се подаде месец преди напускане. Проблемът е, че не мога да остана на работа, защото се задава сесия и се чудя дали в молбата за напускане да цитирам чл. 327 ал, според която не е нужно да се подава молба. Или да пиша в молбата за прекратяване по взаимно съгласие, в противен случай по чл. 327 ll:
disaster
Нов потребител

Re: Въпрос за прекратяване на трудов договор

Мнениеот REVOLUTION » 22 Апр 2009, 11:12

Е имате ли основание за чл.327 ал,
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот disaster » 22 Апр 2009, 11:55

"Продължава образвованието си в учебно заведение редовно обучение", би трябвало да имам.
disaster
Нов потребител

Мнениеот disaster » 23 Апр 2009, 11:36

Никой ли не знае? Аз я написах за прекратяване по взаимно съгласие, в противен случай съгласно чл. 327 ал.6, то не че голям проблем ще ми направт, защото горе-долу се разбирам с началството, но да съм сигурен, че всичко е точно :roll:
disaster
Нов потребител

Назад към Трудово право