начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Дисциплинарно уволнение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дисциплинарно уволнение

Мнениеот krasifm » 06 Апр 2009, 19:54

2005 година бях уволнен десциплинарно.Районния съд ме възтанови на работа после на окръжен съд ме намериха за виновен,бяхме принудени да отидем на върховен но от там връщат делото с решението на окръжния съд.Няма доказателства за това в което ме обвиняват за десциплинарното уволнение. Моля посъветваите ме какво да правя по-натам,Благодаря предварително :)
krasifm
Нов потребител

Re: Дисциплинарно уволнение

Мнениеот bay4o » 08 Апр 2009, 10:22

Харесва ли Ви или не, решението на Окръжния съд е влязло в сила и с него заповедта за дисциплинарно уволнение е била потвърдена. От тук нататък няма какво да направите, след като делото вече е ходило до ВКС.
bay4o
Потребител

Re: Дисциплинарно уволнение

Мнениеот Julyan » 09 Апр 2009, 09:43

А какво означава "връщат делото с решението на окръжния съд"- връщат го за ново разглеждане в съответната фаза или потвърждават решението на Окръжен съд?
Julyan
Потребител

Назад към Трудово право