начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Два трудови договора

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Два трудови договора

Мнениеот koorpi » 29 Мар 2009, 09:54

Здравейте,
Работя на пълен работен ден на добра работа. В същото време имам предложение за работа,като асистент в университет.Възможно ли е да се съвместят по някакъв начин двете работи. Проблема е,че и на двете места трябва да се водя на пълен работен ден. Няма проблем иначе като време за съчетаване.Въпроса ми е от правна гледна точка, възможно ли е сключване на два трудови договора на пълен работен ден. Работодателя ми на първата ми работа е съгласен,ако има такава възможност.Много искам и двете работи,може ли да се намери някакъв вариант.
Благодаря.
koorpi
Нов потребител

Re: Два трудови договора

Мнениеот punisher » 29 Мар 2009, 10:44

А какви са изискванията на Университета по въпроса за постъпването ви на работа като асистент и сключването на трудовия договор?
punisher
Потребител

Re: Два трудови договора

Мнениеот rts » 31 Мар 2009, 13:38

2x8=16 часа работен ден ? Е ли е възможно, според Вас ? И как така работодателят ви няма нищо против ? За повече справки - Кодекса на труда и подзаконовите наредби.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право