- Дата и час: 29 Ное 2024, 08:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Юридически шах турнир
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
p_n_n написа:Здравейте колеги,
След безапелационна победа:
vnlov - p_n_n : 2 - 0,
Честито на победителя
УСПЕХ!
Не се учудвам за победителя.Човекът явно е професионалист.
Може би трябваше да си направим срещи и между тези, които отпаднахме на по-ранните етапи.
- ignatius
- Младши потребител
ignatius написа:Не се учудвам за победителя.Човекът явно е професионалист.
Не, не е професионалист. Играе добре, но също допуска грешки. Мисля, че ако бях в по-добра кондиция, щях да го бия
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
p_n_n - Kalahan2008 2:0
Честито на победителите
тук следват субтитри "THE END"
......................................
Честито на победителите
тук следват субтитри "THE END"
......................................
- kalahan2008
- Активен потребител
Re: Юридически шах турнир
Колеги имам честа да обявя новия сезон на юридическия шахматен турнир!
Правилата са същите.
Желаещите да вземат участие да пишат в темата до понеделник-21.00 часа.
Правилата са същите.
Желаещите да вземат участие да пишат в темата до понеделник-21.00 часа.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Пишете ме, но след 5-ти март.
- kalahan2008
- Активен потребител
Да вдигна темата .
- REVOLUTION
- Активен потребител
Потвърждавам участие за след 5-ти март...
- p_n_n
- Потребител
И аз, след 5-ти март. Този път не мисля да се отказвам преждевременно.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
хмммм....това се хвърлена ръкавица отдавна - Петьо, подковавай си коня, че вече точа сабята на офицера ми
-
hasplu - Потребител
Здравейте,
Доколкото разбирам "вторият шанс" ще бъде след 5-ти марта, така че и мен ме пишете в групата )))
УСПЕХ !
Доколкото разбирам "вторият шанс" ще бъде след 5-ти марта, така че и мен ме пишете в групата )))
УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
Колеги за датата на конкретните срещи няма да има проблем.Ще го направим като миналия път.След жребия , "противниците" ще уреждат взаимно удобна дата на партиите като ще предвидим достатъчно дълъг срок-да кажем 7-10 дни.Така че мисля , че няма да има проблем!Виждам че се събираме вече , надявам се да се запишат още участници , ще бъде интересно и забавно!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Междодругото , ако счетоводители четат темата , може да организират паралелен турнир в такс.бг и накрая шампионите от двата турнира да играят за интерсайтовкската купа на лекс и такс.бг!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Жребият е хърлен:
1.Кръг:
monteskio v.s. kalahan2008
hasplu v.s. revolution
p_n_n v.s. bebitor
2.Кръг
Поради малкия брой участници , втори кръг ще се проведе чрез срещи всеки срещу всеки между 3-мата финалисти.Като ще се играя отново по 3 партии , но ще се събират точки-0.5 за рем , 1 за победа.Шампион-набралич най-много точки.
Предлагам първия кръг да се изиграе в рамките на
5.03-12.03 , като в случай че срещите приключат по-рано , директно да се премине в следващия кръг/
Успех на всички , нека игритееее започнааттт....
1.Кръг:
monteskio v.s. kalahan2008
hasplu v.s. revolution
p_n_n v.s. bebitor
2.Кръг
Поради малкия брой участници , втори кръг ще се проведе чрез срещи всеки срещу всеки между 3-мата финалисти.Като ще се играя отново по 3 партии , но ще се събират точки-0.5 за рем , 1 за победа.Шампион-набралич най-много точки.
Предлагам първия кръг да се изиграе в рамките на
5.03-12.03 , като в случай че срещите приключат по-рано , директно да се премине в следващия кръг/
Успех на всички , нека игритееее започнааттт....
- REVOLUTION
- Активен потребител
Първо честит празник на всички !
СТрува ми се, че жребият е "нагласен" . Отново се случва да играя с колегата kalahan_2008. От друга страна това е много добре, защото всеки има право на реванш /в случая аз/. Така, че нека играта да започне. Тъй като видях, че той ще е свободен след 5 март, ще очаквам да ми пише да личи, за да се разберем за удобен и за двамата час. Аз предлагам да е както миналия път - или късно вечерта или сутринта - 3 партии на по 20 мин.
УСПЕХ !
СТрува ми се, че жребият е "нагласен" . Отново се случва да играя с колегата kalahan_2008. От друга страна това е много добре, защото всеки има право на реванш /в случая аз/. Така, че нека играта да започне. Тъй като видях, че той ще е свободен след 5 март, ще очаквам да ми пише да личи, за да се разберем за удобен и за двамата час. Аз предлагам да е както миналия път - или късно вечерта или сутринта - 3 партии на по 20 мин.
УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
Няма лъжа , няма измама.За съжаление сме малко учатници и затова вероятността за повторения на сблъсъци от предходния турнир беше висок!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Пожелавам УСПЕХ на всички колеги - участници в турнира.
Съгласен с правилата.
Предлагам на колегата bebitor да избере деня, в който ще играем нашите партии и да ми пише на лични, а що се отнася до часа - нека е по времето, когато обикновено някои хора си поръчват такси...
Съгласен с правилата.
Предлагам на колегата bebitor да избере деня, в който ще играем нашите партии и да ми пише на лични, а що се отнася до часа - нека е по времето, когато обикновено някои хора си поръчват такси...
- p_n_n
- Потребител
|
|