![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
но спамим ,и предлагам да спрем до допускане на делбата:млъквам с неприкрито удоволствие
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
останалите-извинете фойерверките, пеналистите сме страстни натури, зор разкачваме челюсти при крехка плячка, избуяла на южен песъчлив склон , отлагай и живей!
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
|
|
И аз като Калахан2008 или Ковачев - не помня кой от двамата го написа, наричам костюмите - униформа.
ykovachev написа:Нали щяхте да млъкнете? Точно Вие започнахте всичко. Ако завършите с нещо що-годе миролюбиво, няма да се обаждам повече. Но Вие не мирясвате, а продължавате да се заяждате. Що бе, джанъм?
miriam написа:ок , мълча!
оабаче ви гледам насмешливо с едното око![]()
![]()
шт , тихо![]()
р.р.на колко години сте?![]()
ykovachev написа:Ааа, тайна, м*а*й*н*аАма не съм първа младост. И втора не съм, обаче. Трета възраст пък хич.
Айде мир, де![]()
Стига сме се дракали, уморих се. Имаме различия в нЕкои виждания, това фатално ли е? Досега, с който и да сме се дъвкали от постоянните участници - колеги, все сме стигали до някакво равновесно положение, дори де не е в геостационарна орбита
П.П. Абе що тоя сървър мисли, че думата "м*а*й*н*а" винаги се употребява в обиден смисъл
ykovachev написа:Здрасти, Пламене!
Ами ако е съдия и е хетеро, кво шъ прайш - перука и пола ли ще сложиш
satir написа:ykovachev написа:Здрасти, Пламене!
а ако е пиирас, активен, и го подгони из залата...... ХАХАХАХАХА...
Чшш Памка, и акъл требе котенце, и акъл....
редакция /щех да пиша едит. ама памката и спамера нали не знаят кво е това, та да се не чудат/: елибор, пламенчо учи в ЮЗУ -ето такива светила ще ви пращат СV-тата си. жална ви майка
otatoo написа:satir написа:ykovachev написа:Здрасти, Пламене!
а ако е пиирас, активен, и го подгони из залата...... ХАХАХАХАХА...
редакция /щех да пиша едит. ама памката и спамера нали не знаят кво е това, та да се не чудат/: елибор, пламенчо учи в ЮЗУ -ето такива светила ще ви пращат СV-тата си. жална ви майка
здрасти баце, тва "умното" пак се е появило май. шму наритаме ли дупиту или шму се посмеем от сърце
satir написа:otatoo написа:satir написа:а ако е пиирас, активен, и го подгони из залата...... ХАХАХАХАХА...
здрасти баце, тва "умното" пак се е появило май. шму наритаме ли дупиту или шму се посмеем от сърце
О, бро! баш ми е драго. оспамихме темичката на ели-то. Сооорррри.
Шси го прайкаме кво си искаме, нали си е "умно". Некоги шгу ритаме, друг път ш му се смееме, като сега например
otatoo написа:satir написа:otatoo написа:здрасти баце, тва "умното" пак се е появило май. шму наритаме ли дупиту или шму се посмеем от сърце
О, бро! баш ми е драго. оспамихме темичката на ели-то. Сооорррри.
Шси го прайкаме кво си искаме, нали си е "умно". Некоги шгу ритаме, друг път ш му се смееме, като сега например
да го напраа ли "човеко глас"![]()
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта