- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся адвокат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
търся адвокат
Трябва ми адвокат от София за консултация по трудово правен спор с работодател.
- krdt19
- Нов потребител
Re: търся адвокат
В София сме почти половината адвокати от регистрираните в страната, т.е. избора е предостатъчен.
Не е редно, да се правят препоръки в подобен род форуми- има ограничителни разпоредби в Закона за адвокатурата и Кодекса за професионална етика.
Съвета ми е, ако някой Ви бъде препоръчан в настоящия или друг подобен форум, да го отбягвате-сам ще се досетите защо.
Не е редно, да се правят препоръки в подобен род форуми- има ограничителни разпоредби в Закона за адвокатурата и Кодекса за професионална етика.
Съвета ми е, ако някой Ви бъде препоръчан в настоящия или друг подобен форум, да го отбягвате-сам ще се досетите защо.
- dask
- Потребител
А пък ако вземе да Ви се самопрепоръчва - задължително беж надалеч от него
- ykovachev
- Активен потребител
Подкрепям напълно колегите.Това не е форум за препоръки.Още повече днес-когато вече в интернет и сайтовете може да се открие не само адвокат от София,но всичко необходимо.Няма значение за кой град се търси колега-адвокат.Въпросът е принципен.А ако това се спазва,значи имаме етика и уважение един към друг.Ако имаме уважение към колегите,това означава,че сме достойни за гилдията,към която принадлежим.
- punisher
- Потребител
Здравейте,
Аз лично бих ви насочил към адвокат Светослав Тончев, който практикува предимно в тази област. Данните му бихте могли да намерите в Адвокатска колегия в София.
От друга страна, поискана препоръка не е и не може да се приема като реклама или нарушение на която и да е разпоредба на ЗАдв. и ЕК
УСПЕХ !
Аз лично бих ви насочил към адвокат Светослав Тончев, който практикува предимно в тази област. Данните му бихте могли да намерите в Адвокатска колегия в София.
От друга страна, поискана препоръка не е и не може да се приема като реклама или нарушение на която и да е разпоредба на ЗАдв. и ЕК
УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|