- Дата и час: 25 Ное 2024, 13:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съкратена по Чл.328,ал.1,т.3
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Съкратена по Чл.328,ал.1,т.3
На 15.12.2008г. ми бе връчено едномесечно предизвестие на основание чл.328.ал.1,т.3 от КТ . Не съм започнала работа все още. В случая имам ли право по чл.222 от КТ. Работодателя изплаща ли брутно трудово възнаграждение за срок не повече от един месец? А ако той откаже? Какви са правата ми и как се процедира в моя случай? Благодара ВИ !
- maxladjanova
- Нов потребител
Re: Съкратена по Чл.328,ал.1,т.3
Пишеш молба и заедно с трудовата книжка отиваш на 16.02 в предприятието , подаваш молбата , взимаш входящ номер и се разбираш кога ще ти ги изплатят. Ако откажат ги плашиш със съд и инспекцията по труда
- chima
- Потребител
Попадам в подобна ситуация за пръв път. И съгласете се ,че малко повече информация няма да ми дойде в повече, благодаря!
- maxladjanova
- Нов потребител
Какво разбирате под повече информация?
Тук не може да пишем молби , нито да отидем вместо Вас.
Ако нещо все пак не Ви е ясно, го конкретизирайте, не можем да Ви преразкажем КТ.
Тук не може да пишем молби , нито да отидем вместо Вас.
Ако нещо все пак не Ви е ясно, го конкретизирайте, не можем да Ви преразкажем КТ.
- sunrise
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|