начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Неизплатни заплати по чл.111 от КТ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неизплатни заплати по чл.111 от КТ

Мнениеот nikibg » 11 Фев 2009, 12:22

Здравейте!
От 12.06.2007 г. бях назначен на работа по чл.111 от КТ на 4ч работен ден .От 02.01.2008г подписах допълнително споразумение на основание чл.119 от КТ за увеличение на работната заплата.В края на 2008г. подписах молба за напускане поради затваряне на офиса.През целия период от постъпване на работа не съм получил никаква заплата и не съм се подписвал на никаква ведомост.Също така не съм сигурен дали са ми внасяни и осигуровки защото се самоосигурявам като ЕТ.
Въпроса ми е какъв е начина да получа полагащите ми се заплати и как да разбера дали са ми внасяни осигуровки.
Благодаря предварително!
nikibg
Нов потребител

Re: Неизплатни заплати по чл.111 от КТ

Мнениеот sunrise » 11 Фев 2009, 14:55

Връчено ли Ви е копие от уведомлението до НАП?
И как работехте толкова време, без заплата? По-скоро ми мирише,че са Ви плащали не по ведомост ,а на ръка и сега се опитвате да надцакате работодателя си.
sunrise
Активен потребител

Re: Неизплатни заплати по чл.111 от КТ

Мнениеот nikibg » 11 Фев 2009, 16:20

от sunrise на 11 Фев 2009 01:55 pm
Връчено ли Ви е копие от уведомлението до НАП?
И как работехте толкова време, без заплата? По-скоро ми мирише,че са Ви плащали не по ведомост ,а на ръка и сега се опитвате да надцакате работодателя си.
Нищо не ми е връчвано,а какво ви мирише си е ваше мнение.Наистина не съм получавал заплата .Просто попитах какъв е реда да си търся правата....
nikibg
Нов потребител

Назад към Трудово право