- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
платен отпуск след майчинство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
платен отпуск след майчинство
След 1мес. ми изтича платеното майчинство от 2г.Искам да си ползвам платената отпуска,която не съм ползвала от 2006г и е 93дни.Работодателят ми ,обаче отказва да ми я даде цялата, а иска да я ползвам разпокъсано.Какво мога да направя?
- leonesa
- Нов потребител
Re: платен отпуск след майчинство
Да му пуснете едно двуседмично предизвестие , но не може за цялата . Засега за тази от 2006 и 2007г.
- sunrise
- Активен потребител
Сега говорих с работодателя ми и последно ми каза,че мога да ползвам цялата отпуска,ако веднага след изтичане на майчинството си пусна молба за ползване на платен отпуск,като ще бъде изчислена върху последната ми работна заплата.
А,ако искам да ми я платят на по-висока заплата,защото е имало увеличение, трябвало да ме преназначат, да работя минимум 15дни и тогава не може да я ползвам цялата, а на части.
А,ако искам да ми я платят на по-висока заплата,защото е имало увеличение, трябвало да ме преназначат, да работя минимум 15дни и тогава не може да я ползвам цялата, а на части.
- leonesa
- Нов потребител
Има забрана за компенсиране на отпуска с пари.
- sunrise
- Активен потребител
значи, ако ме преназначят и работя известно време , след това не мога да я ползвам наведнъж
- leonesa
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|