- Дата и час: 29 Ное 2024, 12:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Kръжок на учителя Николов
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
Kръжок на учителя Николов
В крожока може да членуват само правоверни последователи на дедец Николов , върховният жрец на култа към триединството от Лорд Върховните съдии на ВКС, проф.Воденичаров и проф.Долапчиев.
Членовете трябва да бъдат изключително нагли и нахални , с маркови дрехи на стойност не по малко от 11 111 евро , както и да имат библиотека с правна литература , на стойност , не по -малко от 23 000 лева.Останалите условия ще се работят в движение.
Тази вечер дедец Николов ще изнесе проповед за сатанаил palimsest!
Членовете трябва да бъдат изключително нагли и нахални , с маркови дрехи на стойност не по малко от 11 111 евро , както и да имат библиотека с правна литература , на стойност , не по -малко от 23 000 лева.Останалите условия ще се работят в движение.
Тази вечер дедец Николов ще изнесе проповед за сатанаил palimsest!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Kръжок на учителя Николов
Пу, дявол да го вземе само на някакви си 10 тина условия не отговарям, за да се включва. Не е лесно да си адвокат Николов!
- laridii
- Потребител
Ето уроците, които всеки член на клуба на Никсън трябва да научи:
1/ ВИНАГИ СЕ ПОДМАЗВАЙ НА ТЕЗИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИШ
2/ ВИНАГИ ИЗЛИЗАЙ САМО С ДЖЕНТЪЛМЕНКИ НА СРЕЩА
3/ ПРАВИ СЕКС (ЕТО КАК ГО ПРАВИ УЧИТЕЛЯТ НИКСЪН)
4/ И НЕ ЗАБРАВЯЙ: ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ, ОТИВА ТАМ, ОТКЪДЕТО Е УЧИТЕЛЯТ!
1/ ВИНАГИ СЕ ПОДМАЗВАЙ НА ТЕЗИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИШ
2/ ВИНАГИ ИЗЛИЗАЙ САМО С ДЖЕНТЪЛМЕНКИ НА СРЕЩА
3/ ПРАВИ СЕКС (ЕТО КАК ГО ПРАВИ УЧИТЕЛЯТ НИКСЪН)
4/ И НЕ ЗАБРАВЯЙ: ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ, ОТИВА ТАМ, ОТКЪДЕТО Е УЧИТЕЛЯТ!
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Специален поздрав за lawyer_nickson
http://www.vbox7.com/play:32df96ee
http://www.vbox7.com/play:32df96ee
- kalahan2008
- Активен потребител
Аз се самоубих, жертвено и ритуално, в името на новата религия-хАдвукатизъм.
Наложен ми е тотален целибат от моя дедец в очакване на процедурата по екзорсизъм в храма с много джентълменки!
Наложен ми е тотален целибат от моя дедец в очакване на процедурата по екзорсизъм в храма с много джентълменки!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Искаш да кажеш ,че си погребал правото във фонтана на незнанието
На Николов бих казала следното :завърши ,поработи и тогава ще ти се изяснят много неща ,защото към момента си измислил ново право -то лошо няма ,ама законите ги приема НС ...ТА НИЕ СЕ ВОДИМ ПО ТЯХ
На Николов бих казала следното :завърши ,поработи и тогава ще ти се изяснят много неща ,защото към момента си измислил ново право -то лошо няма ,ама законите ги приема НС ...ТА НИЕ СЕ ВОДИМ ПО ТЯХ
- donna
- Старши потребител
! Снощи стана интересно с Николов..., ама няма я вече темата! Да, прави сте! Не сме за неговия кръжок ние ! ...ама, не ми е антипатичен, де...забавен е по-скоро! Да е живо и здраво момчето, животът много бързо ще му резне крилцата.... ! И така...
-
778899 - Активен потребител
Калахан, ти направо ме срази с уроците, но тази песен е направо 10х...
- Гост.
- Старши потребител
Имам преюдициално запитване до хАдвукат Николов
дали Радка Куршума е Джентълменка по критерия- Николов
дали Радка Куршума е Джентълменка по критерия- Николов
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
ADVOKAT_NIKOLOV всяка сутрин се поглежда в огледалото и си казва: един ден ще стана голям!
- kalahan2008
- Активен потребител
Здравейте, аз от 6г. избягвам да пиша мнения, предпочитам само да се образовам, но не става ли въпрос тук за един смешен човек който си беше написал в подписа "адвокатска къща"? Аз дълго размишлявах върхи тази постановка, понеже не само в родния закон за адвокатурата, но и в европейските нормативи на разни страни, уреждащи статута на адвоката (сори, начетен съм, юрист съм все пак, с диплома от СУ), не присъства такова сдраво монументно сдружаване...Тая къща коя категория сграда е и как се въвежда в експлоатация, с Удостоверение от Обищината или с Разрешение от ДНСК? Мистерия...
Такива смешни и необразовани хора с техните смешни мнения са причината да не влизам често във форума, откъдето съм научил иначе доста полезни за мен неща и където, когато аз не знаех нищо, съм раздавал с удоволствие лекции на 500+ човека ... Незнам, незнам, пада отчайващо нивото на образование на младите хора, които излизат от факултетите...
Такива смешни и необразовани хора с техните смешни мнения са причината да не влизам често във форума, откъдето съм научил иначе доста полезни за мен неща и където, когато аз не знаех нищо, съм раздавал с удоволствие лекции на 500+ човека ... Незнам, незнам, пада отчайващо нивото на образование на младите хора, които излизат от факултетите...
- P_petroff
- Младши потребител
Само да ви кажа, че Николов е баннат поради неетично отношение към колегите... Надявам се да вдене защо е направено това.
- ykovachev
- Активен потребител
"не е лесно да си тиква"
http://vbox7.com/play:a9d48f9f
http://vbox7.com/play:a9d48f9f
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
А не е честно ,сега като е баннат аз с кого ще се забавлявам тук
- donna
- Старши потребител
ох, много се смях на снимките с кифлите и прасето.
Браво на калахан!
Браво на калахан!
- genius75
- Потребител
И аз много се смях особено с Кифлите.
Жалко че не отговарям и аз на критериите за Членство в клуба.
Колеги чувството ви за хумор направо е убийствено.
Жалко че не отговарям и аз на критериите за Членство в клуба.
Колеги чувството ви за хумор направо е убийствено.
- nezret
- Потребител
P_petroff написа:Здравейте, аз от 6г. избягвам да пиша мнения, предпочитам само да се образовам, но не става ли въпрос тук за един смешен човек който си беше написал в подписа "адвокатска къща"? Аз дълго размишлявах върхи тази постановка, понеже не само в родния закон за адвокатурата, но и в европейските нормативи на разни страни, уреждащи статута на адвоката (сори, начетен съм, юрист съм все пак, с диплома от СУ), не присъства такова сдраво монументно сдружаване...Тая къща коя категория сграда е и как се въвежда в експлоатация, с Удостоверение от Обищината или с Разрешение от ДНСК? Мистерия...
Я каква тема !
Я какво мнение!
Господин еди кой си, явно не сте толкова образован, колкото ни се пишете, щом не разграничавате "поводение" от "образованост". Айде лекичко да съм малко по-образованичък от Вас. Ако ще и в Шекспировия ВУЗ да сте завършил, гледа се колко книжки сте прочел. А такива като Вас, "панелен" адвокат, сте прочел 20 лекции и се биете в гърдите. Когато прочетете Анри Капитан, Любен Диков, Козак, Кацаров, Пренс, Лист, Долапчиев и др. кажете, че сте образован и защитете по най-добрия начин СУ. Иначе, Ви гарантирам, че сте параобразован, а не образован. Нали знаете, на гръцки Ви говоря. Та може да сте културен, но не ми мязате чак на толкова образован. Вие сте леко Contradicio in adjecto.
И няма ли да разберете господине, че няма да ми резнат крилцата. Аз ще режа крилца, господине.
И, господине, прочете "Интригите на съдия Джефрис" на Бафа и може би ще ме опознаете.
Калахане много смешно ми беше.
Ревелюшън как пък го измисли това
- advokat__nikolov
Urbi et orbi.
Това в рамките на привличане вниманието.
Кифлите са бижу, особено за човек с протези и два неуспешни абордажа зад гърба си.
Весел ден, колеги.
Моя винаги е весел, сега ще го стъжня на някого.
Николов, ще стане човек от тебе - не се притеснявай, трябва ти една преса.
Моята кариера започна с падането на кулите-близнаци (какви гении са терористите - падането на Берлинската стена - падането на кулите - близнаци).
Ех, какви терористи имаше навремето - вълшебници.
И да гласуваш.
Месир,
Адвокат,
Кардинал Д`Ришельо.
Това в рамките на привличане вниманието.
Кифлите са бижу, особено за човек с протези и два неуспешни абордажа зад гърба си.
Весел ден, колеги.
Моя винаги е весел, сега ще го стъжня на някого.
Николов, ще стане човек от тебе - не се притеснявай, трябва ти една преса.
Моята кариера започна с падането на кулите-близнаци (какви гении са терористите - падането на Берлинската стена - падането на кулите - близнаци).
Ех, какви терористи имаше навремето - вълшебници.
И да гласуваш.
Месир,
Адвокат,
Кардинал Д`Ришельо.
- ivan_lawyer3
- Потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|