начало

ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система

Kръжок на учителя Николов

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kръжок на учителя Николов

Мнениеот REVOLUTION » 10 Яну 2009, 22:25

В крожока може да членуват само правоверни последователи на дедец Николов , върховният жрец на култа към триединството от Лорд Върховните съдии на ВКС, проф.Воденичаров и проф.Долапчиев.
Членовете трябва да бъдат изключително нагли и нахални , с маркови дрехи на стойност не по малко от 11 111 евро , както и да имат библиотека с правна литература , на стойност , не по -малко от 23 000 лева.Останалите условия ще се работят в движение.

Тази вечер дедец Николов ще изнесе проповед за сатанаил palimsest! :D
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Kръжок на учителя Николов

Мнениеот laridii » 10 Яну 2009, 22:42

:lol: :lol: :lol: Пу, дявол да го вземе само на някакви си 10 тина условия не отговарям, за да се включва. Не е лесно да си адвокат Николов!
laridii
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Яну 2009, 23:16

Ето уроците, които всеки член на клуба на Никсън трябва да научи:
1/ ВИНАГИ СЕ ПОДМАЗВАЙ НА ТЕЗИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИШ
Изображение
2/ ВИНАГИ ИЗЛИЗАЙ САМО С ДЖЕНТЪЛМЕНКИ НА СРЕЩА
Изображение
3/ ПРАВИ СЕКС (ЕТО КАК ГО ПРАВИ УЧИТЕЛЯТ НИКСЪН)
Изображение
4/ И НЕ ЗАБРАВЯЙ: ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ, ОТИВА ТАМ, ОТКЪДЕТО Е УЧИТЕЛЯТ!
Изображение
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 11 Яну 2009, 14:51

Специален поздрав за lawyer_nickson :mrgreen:
http://www.vbox7.com/play:32df96ee
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 11 Яну 2009, 14:54

Аз се самоубих, жертвено и ритуално, в името на новата религия-хАдвукатизъм.
Наложен ми е тотален целибат от моя дедец в очакване на процедурата по екзорсизъм в храма с много джентълменки!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот donna » 11 Яну 2009, 15:48

Искаш да кажеш ,че си погребал правото във фонтана на незнанието :D
На Николов бих казала следното :завърши ,поработи и тогава ще ти се изяснят много неща ,защото към момента си измислил ново право -то лошо няма ,ама законите ги приема НС ...ТА НИЕ СЕ ВОДИМ ПО ТЯХ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 11 Яну 2009, 18:05

:D :D :D ! Снощи стана интересно с Николов..., ама няма я вече темата! Да, прави сте! Не сме за неговия кръжок ние :wink: ! ...ама, не ми е антипатичен, де...забавен е по-скоро! Да е живо и здраво момчето, животът много бързо ще му резне крилцата.... :) ! И така...
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 11 Яну 2009, 21:47

Калахан, ти направо ме срази с уроците, но тази песен е направо 10х... Изображение
Гост.
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 11 Яну 2009, 22:22

Имам преюдициално запитване до хАдвукат Николов
дали Радка Куршума е Джентълменка по критерия- Николов
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 12 Яну 2009, 10:03

ADVOKAT_NIKOLOV всяка сутрин се поглежда в огледалото и си казва: един ден ще стана голям!
Изображение
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот P_petroff » 12 Яну 2009, 11:23

Здравейте, аз от 6г. избягвам да пиша мнения, предпочитам само да се образовам, но не става ли въпрос тук за един смешен човек който си беше написал в подписа "адвокатска къща"? Аз дълго размишлявах върхи тази постановка, понеже не само в родния закон за адвокатурата, но и в европейските нормативи на разни страни, уреждащи статута на адвоката (сори, начетен съм, юрист съм все пак, с диплома от СУ), не присъства такова сдраво монументно сдружаване...Тая къща коя категория сграда е и как се въвежда в експлоатация, с Удостоверение от Обищината или с Разрешение от ДНСК? Мистерия...
Такива смешни и необразовани хора с техните смешни мнения са причината да не влизам често във форума, откъдето съм научил иначе доста полезни за мен неща и където, когато аз не знаех нищо, съм раздавал с удоволствие лекции на 500+ човека ... Незнам, незнам, пада отчайващо нивото на образование на младите хора, които излизат от факултетите...
P_petroff
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 12 Яну 2009, 18:05

Само да ви кажа, че Николов е баннат поради неетично отношение към колегите... Надявам се да вдене защо е направено това.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот satir » 14 Яну 2009, 06:30

"не е лесно да си тиква"
http://vbox7.com/play:a9d48f9f
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот donna » 14 Яну 2009, 09:05

:D А не е честно ,сега като е баннат аз с кого ще се забавлявам тук :D
donna
Старши потребител

Мнениеот genius75 » 14 Яну 2009, 16:04

ох, много се смях на снимките с кифлите и прасето.
Браво на калахан!
genius75
Потребител

Мнениеот nezret » 14 Яну 2009, 19:13

:D И аз много се смях особено с Кифлите.
Жалко че не отговарям и аз на критериите за Членство в клуба.
Колеги чувството ви за хумор направо е убийствено.
nezret
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 02 Юли 2009, 04:12

P_petroff написа:Здравейте, аз от 6г. избягвам да пиша мнения, предпочитам само да се образовам, но не става ли въпрос тук за един смешен човек който си беше написал в подписа "адвокатска къща"? Аз дълго размишлявах върхи тази постановка, понеже не само в родния закон за адвокатурата, но и в европейските нормативи на разни страни, уреждащи статута на адвоката (сори, начетен съм, юрист съм все пак, с диплома от СУ), не присъства такова сдраво монументно сдружаване...Тая къща коя категория сграда е и как се въвежда в експлоатация, с Удостоверение от Обищината или с Разрешение от ДНСК? Мистерия...
Такива смешни и необразовани хора с техните смешни мнения са причината да не влизам често във форума, откъдето съм научил иначе доста полезни за мен неща и където, когато аз не знаех нищо, съм раздавал с удоволствие лекции на 500+ човека ... Незнам, незнам, пада отчайващо нивото на образование на младите хора, които излизат от факултетите...

Я каква тема !

Я какво мнение!

Господин еди кой си, явно не сте толкова образован, колкото ни се пишете, щом не разграничавате "поводение" от "образованост". Айде лекичко да съм малко по-образованичък от Вас. Ако ще и в Шекспировия ВУЗ да сте завършил, гледа се колко книжки сте прочел. А такива като Вас, "панелен" адвокат, сте прочел 20 лекции и се биете в гърдите. Когато прочетете Анри Капитан, Любен Диков, Козак, Кацаров, Пренс, Лист, Долапчиев и др. кажете, че сте образован и защитете по най-добрия начин СУ. Иначе, Ви гарантирам, че сте параобразован, а не образован. Нали знаете, на гръцки Ви говоря. Та може да сте културен, но не ми мязате чак на толкова образован. Вие сте леко Contradicio in adjecto.

И няма ли да разберете господине, че няма да ми резнат крилцата. Аз ще режа крилца, господине.

И, господине, прочете "Интригите на съдия Джефрис" на Бафа и може би ще ме опознаете.

Калахане много смешно ми беше. :D

Ревелюшън как пък го измисли това :D
advokat__nikolov

Мнениеот ivan_lawyer3 » 02 Юли 2009, 06:20

Urbi et orbi.

Това в рамките на привличане вниманието.

Кифлите са бижу, особено за човек с протези и два неуспешни абордажа зад гърба си.

Весел ден, колеги.

Моя винаги е весел, сега ще го стъжня на някого.

Николов, ще стане човек от тебе - не се притеснявай, трябва ти една преса.

Моята кариера започна с падането на кулите-близнаци (какви гении са терористите - падането на Берлинската стена - падането на кулите - близнаци).

Ех, какви терористи имаше навремето - вълшебници.

И да гласуваш.

Месир,
Адвокат,
Кардинал Д`Ришельо.
ivan_lawyer3
Потребител

Назад към Общи дискусии