начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

advokat__nikolov по темата кражба на ел. енергия

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: advokat__nikolov по темата кражба на ел. енергия

Мнениеот kalahan2008 » 10 Яну 2009, 02:07

Lawyer_Nickson едва ли знае какво означава думичката "браузер" :wink: (жокер: идва от "browse" - паса, хрупам (англ.)) :mrgreen:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 10 Яну 2009, 02:13

По-добре компютърно неграмотен( а това просто не е вярно) отколкото животът да ми преминава в кибер пространството, при виртуалните приятели. Палимсест, аз съм сигурен-ти нямаш семейството, какво ли е да си сам-сам в интернет, в самото нищо. Протегни ръка, излез, виж Слънцето как блести, усети живота, поговори си с него, вдишай една глътка въздух, затвори очи и кажи: "Животът- най-хубавото нещо на света. Аз живея не само заради себе си, а и за другите. Те имат право да се докоснат до мен, да поговорят с мен очи в очи. Аз не мога да те позная, Палимсест, ти не беше такъв, беше един забавен Палимсест, заради който влизах да се забавлям в този форум. Къде изгуби своето самосъзнание, в какво си се превърнал?

Калахане, просто приеми истината, за която съжалявам, че е такава. Казвам ти, Калахане, без да се сърдиш-ти не си подготвен, моето момче. Но няма нищо срамно в това, но не се подигравай, когато някои сложни неща не ги разбираш и схващаш. Помоли ме човешки, за да дам своето мнение, да го обсъдим като нормални хора, защото всеки има гледна точка, а после оценявай. Това, което ти казвам е единствено вярно, гарантирам, но трябва да те върна на понятие за престъпление, за да те обедя в правилното, но пътят е много дълъг, а и нямаш и желанието. Просто не желаеш да ме изслушаш, а се пулиш.
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 10 Яну 2009, 02:24

няма как да знаеш толкова лични неща за мен,поради простата причина, че не си ми в обкръжението, не ме познаваш,а и нямам нужда от познанство с теб,сам или не, не е важно,...не ми са налага да превлъщам лекса в емоционална клоака, като теб...!следващия път, като решиш да мечтаеш писмено, не го прави в лекса, има худежествен жанр, пиши романи есета, там изливай емоционалните си конвулсии, лекса е за друго...мислиш ли, че някой вярва на твоите писания за охолния живот и прочее,толко смешен си, че няма накъде повече,Деки ти го каза,мноооо точно...да се не обаждаш от коневръза! Спярмо теб, отношението ми е такова, пропорционално на арогантното ти поведение спрямо уважавани съфорумци!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 10 Яну 2009, 02:29

А пък, мнението ти тежи-юридически, почти толкова, колкото и на чистачката на ВКС, с разликата, че жената взема 1500лв нето доход,който на пазара на труда, с високопродуктивните си мнения ще гледаш през крив макарон!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Яну 2009, 02:32

Николов, държиш се отвратително и "тежкарски" с всички. Това демонстрира единствено и само простотия. Не си ми нужен, а "моето момче" ще викаш на възходящия си от мъжки пол!
И не забравяй - аз все още имам твоя мобилен телефон, който ти ми прати на лични. Не съм ти го искал, защото не ме интересуваш, но ти обещах да не го давам на никого. По принцип съм ужасно търпелив човек (няма как да е иначе, след като по цял ден се занимавам с такива като теб), но всяко нещо си има граници!
Хайде, отивай да "браузваш" някъде другаде. Чао, лека нощ, мерси, приятни сънища!
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Яну 2009, 02:35

И за да ти опресня паметта, ето твоето ЛС:
"аз виждам че си печен,калахан.

Кажи ми,тия юристи във форума въобще професионалисти ли са.В смисъл посредствени ли са? Това да си остане мебду нас :wink:

Просто питам.

Я ми чукни 0885 88 ** **"
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 10 Яну 2009, 02:50

Палимсест, много те съжалявам, наистина. Интернет е свободно пространство и мога да пиша каквото аз пожелая, не разбираш ли. И кой беше ти, че да ми вземаш от пространството, да ми определяш правила. Хахахахахах, какви съфорумци, та ти си погълнат от форума, нима това е твоят смисъл на живот, на Бъдни вечер съм сигурен, че си чел мнения във форума.

Не ми заповядвай кога аз ще пиша и под каква форма и къде да пиша. Ти не можеш да ми казваш такива неща, ясно ли ти е. А ти си комплексар, защото едно студентче си има "Sapphir Arte", който не изнясам пред колегите си, а си го ползвам вкъщи или като тръгна, примерно, за Радисън. Аз в Благоевград съм един обекновен студент с обикновени дрехи и обувки. Но, когато става въпрос за професионализъм ще те изям за закуска, ако застанем един до друг. Аз блестя, Палимсест, блестя, но само когато се налага. Аз не съм прост селянин. Ти въобще си нямаш представа, моето момче, за какво иде реч(както се изразява д-р Голева, Финансово право, упражнения, много е пекана жената. Но друго е, че не съм съгласен с начина, по който се води упражнението, но това с усмивка, разбира се) ! :D :D :D

Калахане, ти започна да ме заплашваш ли, или просто ме бъзикаш, кажи, че не мога да разгранича чувствата от букви.
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 10 Яну 2009, 02:55

Когато се напушиш или напиеш,може и да блестиш, в останалото време бленуваш охолство и плюеш по уважавани съфорумци!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 10 Яну 2009, 03:01

Първо, аз не пия, т.е. не се напивам, аз не съм каруцар ! Пия си по-малко червено винце зимата и малко бяло лятото. Аз по клубовете консумирам шампанско или уиски ( Бушмилс )

И не се напушвам. Предпочитам съзнанието да ми е чисто.

Палимисет, сигурно вече посягаш към чашката с алкохол, когато си сам, сам в кибер пространството, и се напиваш от еднообразие и мъка.
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 10 Яну 2009, 03:05

del
Последна промяна palimsest на 10 Яну 2009, 03:27, променена общо 1 път
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 10 Яну 2009, 03:11

Като видя CBA и ми става лошо.

Само Billa !

Изображение

Палимсест, остани си в интернет завинаги- аз ще живея и ще гледаш как успавям и ще ти махам от телевизията, т.е. от Законодателния храм на Републиката !
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 10 Яну 2009, 03:12

хАдвукат Николово с двете кльомби и С МНОГОТО ДЖЕНТЪЛМЕНКИ С НЕВЕРОЯТНИ КОСТЮМИ написа:Първо, аз не пия, т.е. не се напивам, аз не съм каруцар ! Пия си по-малко червено винце зимата и малко бяло лятото. Аз по клубовете консумирам шампанско или уиски ( Бушмилс )

И не се напушвам. Предпочитам съзнанието да ми е чисто.

Изображение
Последна промяна palimsest на 10 Яну 2009, 03:26, променена общо 1 път
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 10 Яну 2009, 03:14

хАдвукат Николово с двете кльомби и С МНОГОТО ДЖЕНТЪЛМЕНКИ С НЕВЕРОЯТНИ КОСТЮМИ написа:и ще ти махам от телевизията, т.е. от Законодателния храм на Републиката !

Тоз съвсем е скъсан с Конституцията!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 10 Яну 2009, 03:20

Браво, Браво, Браво !!!

Това е изумително, имаме в интернет !! :D :D :D

А сега, това ли съм аз, него ли пращах по интернет на две-три срещи със съфорумци ! :D :D :D

Палимсест, прашинко, ти си свършил, Василев, очаквай ме. 8)
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 10 Яну 2009, 03:31

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот malak_ama_hape » 10 Яну 2009, 12:06

...това не прилича на форум за юристи,а на каруцарски спор :evil:
Предлагам да оставим младежа да си халюцинира...
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Аватар
malak_ama_hape
Младши потребител

За изтичането на сроковете

Мнениеот portokal » 10 Яну 2009, 13:02

Струва си да се помисли дали пък сроковете не не изтичат в 23 часът, 59 минути, 59 секунди и 9 в период десетични дробни части от секундата. Особено при тая днешна точност на часовниците - в крайна сметка и медиите ни проглушиха ушите, че 2008 г. била с една секунда по-дълга от нормалното. ;-)
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот donna » 10 Яну 2009, 13:33

Струва си да се помисли дали пък сроковете не не изтичат в 23 часът, 59 минути, 59 секунди и 9 в период десетични дробни части от секундата

Изтичане на срока
Чл. 62. (1) Последният ден на срока продължава до края на двадесет и четвъртия час, но ако трябва да се извърши действие или представи нещо в съда, срокът изтича в момента на приключване на работното време.

(2) Срокът не се смята за пропуснат, когато изпращането на молбата е станало по пощата. Той не се смята за пропуснат и когато тя е подадена в друг съд или в прокуратурата в срока, освен ако е подадена по електронен път.

(3) Когато съдът определи по-дълъг от установения в закон срок, извършеното действие след законния, но преди изтичане на определения от съда срок, не се смята за просрочено.

За съда ясно/но според мен това не важи за пощата ...има пощи работят и до 17,30 и до 18ч ...аз самата съм пускала книжа в 17,25 по пощата ,а съда е работел до 17ч -важи клеймото / , та за пощата не е ясно ,щото и тя е с работно време ,но като не е написано до приключване на роботното и време на съответния пощенски клон ,аз мога ли да ревна исках по пощата ама тя била затворена :D :D :D ...,а какво се разбира под "поща",влизат ли там различните куриерски услуги ,защото както знаеме много колеги ги ползват :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 10 Яну 2009, 14:01

Ако пропуснеш работното време на съда, можеш да ползваш пощата, която работи до 19 часа.
Може и да ползваш куриер - това даже е хитро, защото сигурно има и денонощни такива.
Важно е клеймото на плика, затова винаги препоръчано, защото датниците в пощата се сменят на сутринта, когато отворят пощенската кутия и ще ти важи утрешната дата.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот donna » 10 Яну 2009, 14:11

Аз питам мога ли да ползвам пощата денонощно ,защото за нея няма ограничения писмото да е пуснато в рамките на работния ден , а куриерските услуги не ги срещам в ГПК . Под поща разбирам Български пощи , това е обичайното ,за куриерските услуги не съм сигурна ,че важи въпреки ,че извършват идентична дейност.

Ами ако пусна факс от пощата до съда/приемам ,че съдебния факс е автоматичен и приема / в рамките на работното време на пощата пр. около 18ч ,а защо не и в 23ч, това ще важи ли.../вярно няма да е в работното време на съда ,но ще е пуснат в работното време на пощите /
donna
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии