- Дата и час: 25 Ное 2024, 20:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
- малко смях........ Vol. 1
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: - малко смях........
ДА НАПРАВИШ НЕВЪЗМОЖНОТО
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
-
-
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
-
По време на медения месец съпругът казвал на жена си:
- Мила, сега ще те лае Шаро! - и започвали бурен "Κекс" ...
Минало време и жената попитала:
- Мъжо, защо вече Шаро не ме лае ?!
- Защото вече те познваааа!
- Мила, сега ще те лае Шаро! - и започвали бурен "Κекс" ...
Минало време и жената попитала:
- Мъжо, защо вече Шаро не ме лае ?!
- Защото вече те познваааа!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
Дневник на терорист в Русия:
Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.
Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.
Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.
Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.
Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.
Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.
Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.
Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.
Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.
Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.
Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...
Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.
Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!
Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.
Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.
Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.
Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.
Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.
Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.
Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.
Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.
Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.
Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.
Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...
Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.
Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!
-
hasplu - Потребител
- Как да накараш хората да спрат да те юркат да се жениш?
- Старите лели на всяка сватба постоянно идваха при мен и ми повтаряха, ръгайки ме в ребрата - “Ти си следващият”. Но те спряха, след като аз почнах да им казвам същото на всяко погребение.
- Старите лели на всяка сватба постоянно идваха при мен и ми повтаряха, ръгайки ме в ребрата - “Ти си следващият”. Но те спряха, след като аз почнах да им казвам същото на всяко погребение.
-
Melly - Старши потребител
advokat__nikolov написа:
"palimsest написа:
Искам да кажа, че колкото и пъти да си повторя сакралното словосъчетание Адвокат николов, все повече се убеждавам,че става въпрос за афиш за прожекция на филма " Напразни надежди на един льохман".
Отиди до най-близкото огледало, погледни в него и ще видиш кой е льохман !
А аз, когато застана пред огледалато, и го запитам : "Огледалце, огледлаце, кой е бъдещият номер 1 адвокат в Репубиката ?
А огледалцето отвърнало: "Е, как, искали питане, естествено-Адвокат Николов-Лорда", казало огледалцето.
Palimsest попитал огледаллцето: "Огледалце, огледалце, аз добър юрист ли съм"? Огледалцето отвърнало : "Пфф, ти ли бе, ти си, както казва проф. Дерменджиев, една правна нула".
Усещаш ли тънката разликата между нас?
Аз, Адвокат Николов, съм "юридически естествен". Или казано във фигуративен смисъл "фреш от портокал"
А ти Палимсест си "юридически изкуствен" ли казано във фигуративен смисъл "степче портокал"
Пламен Николов, министър-председател на Република България 2021 г. и сл. от Партията на Лордовете
Както каза ще бъше премиер,но за съжаление аз няма да мога да гласувам за теб,ти ще си Премиер на Републиката на льохманите,а аз нямам право на вот,поради просттата причина,че не съм льохман....!
Относно огледацето ще ти кажа,че шизофренията не прощава на никой,и теб не е подминала...
Спомена нещо за изцеден портокал,да така е, ще изглеждаш така,като изцеден портокал,когато в далечното бъдеще завършиш...и се наложи да практикуваш...тогава едва ще се наложи да се доказваш,както съм го казвал н веднъж,истинския юрист се доказва като кръстоса вербани шпаги в залата,а не да словоблудства по форумите....
Е ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е ЗА ТЕМАТА - МАЛКО СМЯХ /ВИЦОВЕ/
"palimsest написа:
Искам да кажа, че колкото и пъти да си повторя сакралното словосъчетание Адвокат николов, все повече се убеждавам,че става въпрос за афиш за прожекция на филма " Напразни надежди на един льохман".
Отиди до най-близкото огледало, погледни в него и ще видиш кой е льохман !
А аз, когато застана пред огледалато, и го запитам : "Огледалце, огледлаце, кой е бъдещият номер 1 адвокат в Репубиката ?
А огледалцето отвърнало: "Е, как, искали питане, естествено-Адвокат Николов-Лорда", казало огледалцето.
Palimsest попитал огледаллцето: "Огледалце, огледалце, аз добър юрист ли съм"? Огледалцето отвърнало : "Пфф, ти ли бе, ти си, както казва проф. Дерменджиев, една правна нула".
Усещаш ли тънката разликата между нас?
Аз, Адвокат Николов, съм "юридически естествен". Или казано във фигуративен смисъл "фреш от портокал"
А ти Палимсест си "юридически изкуствен" ли казано във фигуративен смисъл "степче портокал"
Пламен Николов, министър-председател на Република България 2021 г. и сл. от Партията на Лордовете
Както каза ще бъше премиер,но за съжаление аз няма да мога да гласувам за теб,ти ще си Премиер на Републиката на льохманите,а аз нямам право на вот,поради просттата причина,че не съм льохман....!
Относно огледацето ще ти кажа,че шизофренията не прощава на никой,и теб не е подминала...
Спомена нещо за изцеден портокал,да така е, ще изглеждаш така,като изцеден портокал,когато в далечното бъдеще завършиш...и се наложи да практикуваш...тогава едва ще се наложи да се доказваш,както съм го казвал н веднъж,истинския юрист се доказва като кръстоса вербани шпаги в залата,а не да словоблудства по форумите....
Е ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е ЗА ТЕМАТА - МАЛКО СМЯХ /ВИЦОВЕ/
- zakleta71
- Нов потребител
хАдвукат Николов: Огледалце,огледалце на стената,
кой е баш юриста на земята..!?
Огледалцето: - Не, че искам с туй да те обидя,
но... мръднИ се малко, за да... видя!.
Това е оригиналния ми отговор!
кой е баш юриста на земята..!?
Огледалцето: - Не, че искам с туй да те обидя,
но... мръднИ се малко, за да... видя!.
Това е оригиналния ми отговор!
-
На вратата на адвокатска кантора се чука. Преди да каже "Да" адвокатът грабва телефонната слушалка, казва "Влез" и започва да каканиже:
Не, невъзможно, следващите два-три месеца съм толкова зает с дела, че не мога да поема вашия проблем"!
Оставя слушалката, и се обръща към влезлия клиент: "Слушам ви, какъв е вашия проблем".
"А, нямам проблем, отговорил влезлия, дойдох да свържа телефона ви"!?
Не, невъзможно, следващите два-три месеца съм толкова зает с дела, че не мога да поема вашия проблем"!
Оставя слушалката, и се обръща към влезлия клиент: "Слушам ви, какъв е вашия проблем".
"А, нямам проблем, отговорил влезлия, дойдох да свържа телефона ви"!?
-
Melly - Старши потребител
Е това с марките е брутално. Обожавам да злорадсствам:
http://www.lawsbg.com/fcrisis/91-markicrisis.html
http://www.lawsbg.com/fcrisis/91-markicrisis.html
- tapizaushi
- Потребител
ВЪЗХВАЛА ЗА ОФИСА
Отче наш, който си в Офиса.
Да бъде лек наший ден.
Да замине в отпуск началството наше.
Да се изпълни нашата воля.
Както на работа, така и в къщи.
Насъщната скатавка дай ни и днес.
И отпуска за тази седмица.
И ваканция за този месец.
И прости нам закъсненията наши,
както и ние прощаваме на началството ни.
И не ни въвъждай в понижение,
но ни избави от допълнителната работа.
И во твойто царство е повишението на заплатата и съкращението на работния ден.
И дай ни ICQ-ата, като без тях не е тази работа царство небесно.
И погреби сисадмина под планина от дискети и компактдискове,
да гори той в пламък син.
Не ни оставяй, Господи, в трудните часове на утринния махмурлук,
дай ни сили да преодолеем тежестта на главоболието.
И направи, Отче, целия мир зелен, ибо зеленото е най-добрия цвят в света твой,
както и цвета на американските левове.
И свали на главата ни градушка от долари, евро и прочие благини.
И вземи тази лепта наша във вид на благодарствена молитва.
Во имя контрола, алта и светия дилийт.
Отче наш, който си в Офиса.
Да бъде лек наший ден.
Да замине в отпуск началството наше.
Да се изпълни нашата воля.
Както на работа, така и в къщи.
Насъщната скатавка дай ни и днес.
И отпуска за тази седмица.
И ваканция за този месец.
И прости нам закъсненията наши,
както и ние прощаваме на началството ни.
И не ни въвъждай в понижение,
но ни избави от допълнителната работа.
И во твойто царство е повишението на заплатата и съкращението на работния ден.
И дай ни ICQ-ата, като без тях не е тази работа царство небесно.
И погреби сисадмина под планина от дискети и компактдискове,
да гори той в пламък син.
Не ни оставяй, Господи, в трудните часове на утринния махмурлук,
дай ни сили да преодолеем тежестта на главоболието.
И направи, Отче, целия мир зелен, ибо зеленото е най-добрия цвят в света твой,
както и цвета на американските левове.
И свали на главата ни градушка от долари, евро и прочие благини.
И вземи тази лепта наша във вид на благодарствена молитва.
Во имя контрола, алта и светия дилийт.
-
-
"Полицаи коментираха, че колегите им, които не са пушачи, по време на мълчаливия протест днес, ще чоплят семки и ядат гевреци."
-
всеки с кошмарите си ... или какво сънува зайчето ?!
някакви предположения?
някакви предположения?
-
-
-
-
|
|