начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

съкратена съм помощ?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съкратена съм помощ?

Мнениеот lina07 » 21 Ное 2008, 12:15

Съкратихаме 15.09.08 и заведох дело за въстановяване на работа.На 06.10.08 запачнах работа имам ли право на обещетение и колко време на запаведта пише само 11 дена отпуск.
По време на делото имам ли право да работя,в момента замествам по болест от 06.10 до 23.12 .08 ще се върне на работа.
Искам да знам после като остана без работа ще имали продължение на 6 месеца който се изисква да получа обезщетение,така ми каза адвокотката.
Прочетох че докато водиш делото ти се полага отпуска но за трудовия стаж нищо не се говори.Много неща не знам никой не ти казва,каквото получа от сайта,къде да го прочета. :oops:
lina07
Младши потребител

Re: съкратена съм помощ?

Мнениеот don_juan » 21 Ное 2008, 15:18

Правило на форума : "Ако искате да Ви се помогне, помогнете и Вие:..."
Аватар
don_juan
Младши потребител

Назад към Трудово право