Пенсионирахме един човек по чл.106,ал 1, т.5 ЗДСл. В последствие, когато се изготвя УП-1 се установява, че лицето не достига точките за пенсия. Проблема се явява от това, че през годините и е начислено 2-пъти /1год. за майчинство като студентка/
МОЛЯ, кажете какво може да се направи и кой носи отговорност за това!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 11:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля помогнете!!! относно пенсиониране
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Моля помогнете!!! относно пенсиониране
Ками,
От 19.01.08г. до сега не сте ли влизали във форума?
Нима не сте забелязали, че тук правна помощ не се окзва. Тук този термин ПОМОЩ не съществува. И както се пее в една песен, малко видоизменена: Тук всичко е пари, прятелю, тук всичко е пари.
От 19.01.08г. до сега не сте ли влизали във форума?
Нима не сте забелязали, че тук правна помощ не се окзва. Тук този термин ПОМОЩ не съществува. И както се пее в една песен, малко видоизменена: Тук всичко е пари, прятелю, тук всичко е пари.
- neno_er
- Младши потребител
За пари всеки може! Аз не съм на дело, за да ми трябва правна помощ. Просто исках някой да даде съвет. Аз не виждам какъв е проблема ако не ти е ясно, просто изобщо защо се включваш тук.
Моля помогнете!!! - значи: поне дайте съвет към кого да се обърне човек!
Наистина моля някои да даде насока.
Моля помогнете!!! - значи: поне дайте съвет към кого да се обърне човек!
Наистина моля някои да даде насока.
- kami411
- Нов потребител
Аз просто исках да помогна на приятел, НО....явно живея в някакъв друг свят...Съжалявам ако съм засегнала някой...Никога не съм търсила съдействие от форум и не Знам как точно стават нещата. И не съм груба, а може би се почуствах разочарована...Съжалявам още веднъж.Няма нужда да се пише повече тук
- kami411
- Нов потребител
Ками,
Ако все пак влезеш във форума, не търси помощ.
Пак казвам. Няма да я получиш.
Аз не съм юрист, но полъган от участието си в други форуми, потърсих мнения тук. Но ударих на камък. Не срещнах човечност, а само комерсиалност, или казано на български-лакомия.
Един другар-"благородник", Лорд К ми заяви, че не ми се полага безплатна юридическа помощ, а един друг другар-тенекиения Робокоп ме нарече-
калепирджия.
И в тази връзка написах мое мнение, където казах какъв точно съм и другарите наложиха цензура и изтриха написаното. Абсолютен тоталитъризъм. Много добре са закърмени.
Ако все пак влезеш във форума, не търси помощ.
Пак казвам. Няма да я получиш.
Аз не съм юрист, но полъган от участието си в други форуми, потърсих мнения тук. Но ударих на камък. Не срещнах човечност, а само комерсиалност, или казано на български-лакомия.
Един другар-"благородник", Лорд К ми заяви, че не ми се полага безплатна юридическа помощ, а един друг другар-тенекиения Робокоп ме нарече-
калепирджия.
И в тази връзка написах мое мнение, където казах какъв точно съм и другарите наложиха цензура и изтриха написаното. Абсолютен тоталитъризъм. Много добре са закърмени.
- neno_er
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|