начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Платен отпуск за обучение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Платен отпуск за обучение

Мнениеот ddd_dd » 09 Сеп 2008, 13:45

Всяка учебна година ли е необходимо да получавам разрешение от работодателя за ползване на платен отпуск по чл.169 от КТ? За разработване на дипломна работа отново ли е необходимо разрешението му за ползване на 30 дни платен отпуск?
ddd_dd
Нов потребител

Мнениеот ddd_dd » 09 Сеп 2008, 14:54

Моля, да ми дадете някаква информация, защото след като веднъж ми беше разрешен платен отпуск за обучение и съм ползвала полагащите ми се 25 дни на учебна година, също така и част от отпуската за разработка на дипломна работа ми бе отказано да ползвам остатъка от тези 30 дни, които се полагат по чл.169 от КТ, ал.3.
ddd_dd
Нов потребител

Назад към Трудово право