начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Мис Темида/Мис България

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мис Темида/Мис България

Мнениеот рени » 20 Дек 2002, 14:37

Поздравления за новата мис Темида /Наталия Гуркова/.
Как мислите дали из гилдията ни има и по-достойна от нея или всички останали сме по-тъпи и грозни и незнайно как и този път мина без конкурс? И таози път ли има доказни и проявени морални и професионални качества?
рени

Re: Мис Темида/Мис България

Мнениеот advokat123 » 20 Дек 2002, 18:11

Има, има, поне няколко съдийки и адвокатки има, които според мен са достойни за много титли, има и колежки в някои ведомства, които ще я бият всякак. А какви са били критериите и какъв е този конкурс Мис Темида не знам. Но веднага мога да предложа няколко кандидатки.
advokat123

Мнениеот madabi4 » 20 Дек 2002, 19:53

Айде бе! Стига с тази Наталия Гуркова! Чоки RulZzzzz!
madabi4
Младши потребител

GNEVNO

Мнениеот pentasy » 22 Дек 2002, 04:12

Kakyv konkurs? kakva miss TEMIDA? nqkoi mene li4no pital li me e za mnenieto mi ili i tova e kato onezi "predstavitelni" i "vseohvatni" sociologi4eski pory4kovi prou4vaniq, koito kazvat kakvo mislq az ili vie, obosnovavaiki se samo na malka 4ast ot naselenieto na bulgariq. Aide stiga gluposti! viva vox populi (ni6to ob6to s mobilnite promocii okolo nova godina!).

Salve!
DSM
pentasy
Нов потребител

XAXAXAXA!

Мнениеот pentasy » 22 Дек 2002, 04:26

Kakyv konkurs, kakva miss TEMIDA? nqkoi do men li4no dopital li se e? ili i tova e kato mnogoto "nadejdni" i "predstavitelni" sociologi4eski prou4vaniq, koito kazvat kakvo mislqt hora kato men i vas bez dori da sa ni pitali, obosnovavaiki se samo na edna predstavitelna "izvadka" (predstavete si!!) ot naselenieto na bulgaria. aide stiga gluposti!!
Daje mnogo 6te se u4udq ako e imalo drugi pretendentki za titlata!

Salve!
DSM
pentasy
Нов потребител

Мнениеот dan » 22 Дек 2002, 17:00

Е това е ново. Кои са били другите участнички или такива просто не е имало?
Какво ще кажете да саботираме конкурса ако това е така?
dan

Мнениеот Gero » 27 Дек 2002, 10:50

Според мен за да си Мис............и то Темида, във всички случаи трябва поне да си магистрат. До колкото знам, прехваланетата мумия /с голямо М/ все още е студентка.
Някои си задават въпроса "ама как така е станала пак тя". Отговорът е:....................
Абе тия хора направо стават смешни. Та тая госпожица си е нищо друго освен една миска.
Gero

Мнениеот Михов » 30 Дек 2002, 18:13

Освен че е миска изпълнява всички други платени и неплатени услуги свързани с мискуването......
Михов

Назад към Общи дискусии