- Дата и час: 30 Ное 2024, 07:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Уреждане на наследство
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Уреждане на наследство
Оказа се че съм наследница на около 400дка земеделска земя и 2 хотела в северното черноморие. За уреждане на наследството ми е необходим адвокат. Моля за ЛС само от опитни адвокати. Благодаря.
- netLady
- Нов потребител
Re: моля за отговор само от действащи, грамотни адвокати!!!
netLady написа:Оказа се че съм наследница на около 400дка земеделска земя и 2 хотела в северното черноморие. За уреждане на наследството ми е необходим адвокат. Моля за ЛС само от опитни адвокати. Благодаря.
Вижте, мисля че не следва да се сърдите на колегите. Вие не поставяте конкретно питане! Няма яснота в поста ви относно наследствените отношения, наследодателят има ли други роднини, и въобще питането е малко хаотично. Колкото и добро желание да имам да ви отговоря или да ви насоча в някаква посока, не бих могла да го направя именно защото липсва информация.
- gery
- Потребител
до gery
Moля за извинение, обръщението ми е единствено към antivirus, koйто си има болезнена фикс идея и я пробутва във всички теми.
а по въпроса - Няма други наследници, но имотите като брой са доста, в различни населени места. Аз не разполагам с време и книжнината вероятно е голяма и за това предпочитам да упълномощя адвокат, който да свърши цялата тази работа.
а по въпроса - Няма други наследници, но имотите като брой са доста, в различни населени места. Аз не разполагам с време и книжнината вероятно е голяма и за това предпочитам да упълномощя адвокат, който да свърши цялата тази работа.
- netLady
- Нов потребител
Re: до gery
konett написа:netLady написа:Moля за извинение, обръщението ми е единствено към antivirus, koйто си има болезнена фикс идея и я пробутва във всички теми.
горкият адвокат, сигурно трябва да е мазохист или доста платен, за да понесе подобна натура
Не мога да разбера защо така нападате питащата.Предполагам, че е под въздействие на емоциите, може би и за това информацията е оскъдна и донякъде хаотична. Мисля, че идеята на този форум се е опорочила тотално!
- medilex
- Младши потребител
Е, Много сте обидчиви пък. Какво толкова е казал човека. Има работа за адвокат и си търси такъв. Щом тук го търси , значи няма друг начин за това , или смята, че тук ще получи възмоност за по-голям и правилен избор.Нито Ви е взел парите, нито с нещо Ви е измамил?
А как да се чувства например гражданин, тотално предаден от адвоката си срещу заплащането му.Да се жалва! Е и като се жалва какво 2 Гарван гарвана око вади ли? Такъв го убиват с мълчание.
А как да се чувства например гражданин, тотално предаден от адвоката си срещу заплащането му.Да се жалва! Е и като се жалва какво 2 Гарван гарвана око вади ли? Такъв го убиват с мълчание.
- julia
- Потребител
Моят съвет е да потърсите не адвокат , а адвокатска кантора. Най-големите имат и интернет страници.Ще струва повече, но както разбирам си струва да дадате.
- georgi07
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|