начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

сделка или не: ако пуснеш моето пц -твое е, ако не ...

Казуси за недвижими имоти

Мнениеот stoyana » 15 Юли 2008, 09:58

Понеже претендирате за всичко да се плаща, дали ако ви дойдат на проверка в офиса, ще сте си платил лиценза за операционната система, инсталирана на компютъра Ви, или офис пакета, и дали няма да има пиратски копия на филми, музика или игри.

Не само на адвокатите труда трябва да се заплаща!
То е ясно, че ако някой стигне до съд, ще си плати на адвокат.
stoyana
Нов потребител

Мнениеот satir » 18 Юли 2008, 13:22

stoyana написа:Понеже претендирате за всичко да се плаща, дали ако ви дойдат на проверка в офиса,
ще сте си платил лиценза за операционната система, инсталирана на компютъра Ви, или офис пакета, и дали няма да има пиратски копия на филми, музика или игри.

нека дойдат!!! :twisted: ако успеят да пуснат ПЦ-то, тяхно е :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот DrazniteL » 18 Юли 2008, 13:59

---
Последна промяна DrazniteL на 19 Дек 2011, 13:52, променена общо 1 път
DrazniteL
Потребител

Мнениеот satir » 18 Юли 2008, 14:02

DrazniteL написа:
satir написа:
stoyana написа:Понеже претендирате за всичко да се плаща, дали ако ви дойдат на проверка в офиса,
ще сте си платил лиценза за операционната система, инсталирана на компютъра Ви, или офис пакета, и дали няма да има пиратски копия на филми, музика или игри.

нека дойдат!!! :twisted: ако успеят да пуснат ПЦ-то, тяхно е :twisted: :twisted: :twisted:

И какво му е толкова трудно пускането на компютъра ти? Между друго интересно е да се направи анонимна анкета във форума дали ползват легален софтуеар. И още по интересно ми е, дали спамарджията си е купил софтуеара ,който ползва. Не че ще се признае , но както и да е.
сделка или не:
ако пуснеш моето пц -твое е, ако не успееш, то тогава твоето е мое :idea:
едит: аз твоето 100% ще го пусна :twisted:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот DrazniteL » 18 Юли 2008, 14:04

---
Последна промяна DrazniteL на 19 Дек 2011, 13:51, променена общо 1 път
DrazniteL
Потребител

Мнениеот satir » 18 Юли 2008, 15:33

DrazniteL написа:
satir написа:
DrazniteL написа:
satir написа:

И какво му е толкова трудно пускането на компютъра ти? Между друго интересно е да се направи анонимна анкета във форума дали ползват легален софтуеар. И още по интересно ми е, дали спамарджията си е купил софтуеара ,който ползва. Не че ще се признае , но както и да е.
сделка или не:
ако пуснеш моето пц -твое е, ако не успееш, то тогава твоето е мое :?:
едит: аз твоето 100% ще го пусна

Не приемам , аз не ползвам пароли и почти не разбирам от тази техника.
а аз ползвам :twisted: паролата на GRUB Loader-a ми е 8 символна буквеноцифрова комбинация :twisted:
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот satir » 18 Юли 2008, 15:34

satir написа:
DrazniteL написа:
satir написа:

сделка или не:
едит: аз твоето 100% ще го пусна :twisted:
ех че куот...... ного яко....
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот gocma_npocma » 19 Юли 2008, 18:15

[off]
satir написа:сделка или не:

satir написа::twisted: паролата на GRUB Loader-a ми е 8 символна буквеноцифрова комбинация :twisted:

Knoppix Stire, Knoppix, освен ако на компютъра ти не е монтирано CD :wink:
Пък ти ако искаш и 24 символна малко-голяма буквено-цифрова парола си сложи.
Иначе ПЦ-то ти го не щем. Имам си няколко. [/off]
gocma_npocma
Нов потребител

Мнениеот rtstan » 20 Юли 2008, 11:13

На който не му изнасят българите ....да си хваща дипломата и да се маха...

Вместо да плюете хората, земете им дайте съвет. То форума е направен точно за вас. Да се доближат БГ адвокатите до класата на европейските. А аз доколкото знам добар адвокат се става не с четене а с практика. И понеже много добре знаем как се взима дипломата, за истинските професьоналисти е от огромно значение практиката. Форумът ви дава уникална възможност да се докоснете до практиката на огромен брои ваши колеги.

За да има практика , трябва да има казуси, не само на книга а и в реални условия..За да има казуси , трябват обикновенни хора и житейски неволи..

И така на вас ви е предоставен шанс да се докоснете до тези казуси и да разсъждавате в/у тях. Като дадете мнение или съвет, като споделите наученото в книгите, като се докоснете до знанията на ваш колега , вие обогатявате себе си и вашите лични качества на професьоналисти. Чрез форум като този, БГ адвокатите демонстрират възможностите си пред бъдештите си клиенти , придобиват ценни познания и опит , за които в миналото са били необходими години на труд.

Драги адвокати. Тепърва прохождащи или опитни ''вълци'', с изказваня от сорта на '' ВСЯКА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА'' , убивате идеята на форумите като този. Карате вашите клиенти да изграждат мнение за вас , което в бъдеще се отразява на вас самите. Адвокатите в България са точна бройка , точна бройка са и тези които имат нужда от вас.. Ако го изразим с математическа формула , броят на хората които ви вярват ще е правопропорцьонален на броят на вашите клиенти..И обратното. Следователно МОЛЯ ВИ НЕ УБИВАЙТЕ АФТОРИТЕТА СИ .. България ви е дала професията и българите сме тези които плащтаме доходите ви. Един съвет тук е равен на един спечелен клиент за вашата колегия. А ЗАЩО НЕ И ПЕРСОНАЛНО ЗА ВСЕКИ ОТ ВАС.
rtstan
Нов потребител

Мнениеот bebitor » 20 Юли 2008, 12:25

Не се заричай, Satir :lol:
Даже биоса може да се прецака, после да се сложи нов, какво остава за някакви паролки.
От там нататък ОС съвсем не е проблем.
И ако не си си криптирал файловете, до които искам да стигна- вътре съм :lol:

Но да се върна на основната тема- адвокатския компютър не се проверява как да е! Това да не ви е на Кьор Асан фурната?
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот gery » 20 Юли 2008, 12:44

Трудното е, че НЯМАТ право! Всичко в адвокатският офис е неприкосновено! :)
Чл. 33. (1) Адвокатските книжа, досиета, електронни документи, компютърна техника и други носители на информация са неприкосновени и не подлежат на преглеждане, копиране, проверка и изземване.
gery
Потребител

Мнениеот bebitor » 20 Юли 2008, 12:56

Въпреки това, Гери, смея да твърдя, че си позволяват да го правят, преди въобще да са прочели ЗА! Наш колега беше подложен на подобно нещо, но не желая да коментирам.
Има абсолютно сигурен начин за тотално унищожаване на информацията по следната рецепта:
1. Фурната се загрява до 300 градуса.
2. Харддиска се изважда от компютъра и се налага с боен чук.
3. Поставя се във фурната за около 5, по-сигурно 10 минути.
Enjoy :lol: :lol: :lol: :lol:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

нямаш проблеми антивирус!

Мнениеот netLady » 20 Юли 2008, 18:10

За моя психиатър не се тревожи, добре си е . Поради тази си наглост от днес нататък ти ще имаш нужда от такъв доктор. Човек поне веднъж в живота си човек попада в болница и бъди сигурен, че ако попаднеш в моята обслужването ти ще бъде безплатно. Всъшност може и много да си платиш, но няма да знаеш дали не си попаднал в моята операционна. Шубето е голям страх. Намери си доверен лекар.
netLady
Нов потребител

Мнениеот rtstan » 20 Юли 2008, 19:19

На господин ''антивирус'' му остава време да посети всяка тема във форума. Това ме навежда на мисълта, че просто го е налегнала депресия от провалящата му се кариера на адвокат и търси причината за липсата на клиенти тук.

Г-не, когато сте се захващали с право ,трявбаше да знаете че адвоката го храни клиента а не дипломата. Сам се замислете с такова отношение колко клиента ще спечелите и после задържите. Мисля си , че повечето ви интелигентни колеги просто се забавляват с вас. Доста сте забавен!!! Особенно с факта , че по цял ден си губите времето във форум а то е както се спомена по горе ценно ( 20 евро на час) ..Да ви допълня- В лондон адвокатите взимат заплащане 5 пъти повече. 20 евро на час получава куриер в адвокатска кантора..Замислете се защо в БГ не е така . Не мисля , че причината е в lex.bg. и хората които го посещават.

И понеже сте достатъчно самоуверен ще ви помоля да ми пратите личните си данни за да се възползвам от поканите ви за консултация..Лично.. Ако въобще сте пълноправен адвокат , което много ме съмнява като съдя по нивото ви. Туко виж се сбъднала мечтата ви да изкарате някой лев и вие за лична кантора, както правят истинските адвокати , заради постиженията на които и вие си ПЛАТИХТЕ дипломата и се захванахте за ''работа''.
rtstan
Нов потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Юли 2008, 22:49

И аз си падам по циганско-шарено, Професор Вучков :lol:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Re: нямаш проблеми антивирус!

Мнениеот netLady » 20 Юли 2008, 22:56

antivirus32 написа:
netLady написа:
Иначе много горчиви истини ще трябва да им кажа в очите ! ... :cry:

Твърдо - операцията няма да ти струва нищо Провери си лимфните възли и си лягай :wink:
netLady
Нов потребител

Мнениеот satir » 21 Юли 2008, 08:57

gocma_npocma написа:[off]
satir написа:сделка или не:

satir написа::twisted: паролата на GRUB Loader-a ми е 8 символна буквеноцифрова комбинация :twisted:

Knoppix Stire, Knoppix, освен ако на компютъра ти не е монтирано CD :wink:
Пък ти ако искаш и 24 символна малко-голяма буквено-цифрова парола си сложи.
Иначе ПЦ-то ти го не щем. Имам си няколко. [/off]

ти що лъжеш че си проста?????
п.с. той не може да го пусне, не съм казвал че никой не може :D
да не говориме че с всяко ливеЦД си се пуска одма..... :D
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот satir » 21 Юли 2008, 09:01

bebitor написа:Не се заричай, Satir :lol:
Даже биоса може да се прецака, после да се сложи нов, какво остава за някакви паролки.
От там нататък ОС съвсем не е проблем.
И ако не си си криптирал файловете, до които искам да стигна- вътре съм :lol:

Но да се върна на основната тема- адвокатския компютър не се проверява как да е! Това да не ви е на Кьор Асан фурната?

хахахаха, с тесла че е по-лесно!!!
не съм криптирал нищо, НО да си чула за собственост и права на файлове??? а с новия биос дали ще тръгне старата инсталация???? за ХР говоря.. а в моя случай хихи, аз не съм с тази ОС
ако не давам, нищо няма да можеш да прочетеш
към много проста, трай си!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 21 Юли 2008, 10:41

Случайно знам с коя ОС си, от една друга тема :) Неволно минах на ТИ, ако, разбира се, нямаш нищо против.
Всъщност, ОС (имам предвид инсталираната, не въобще без ОС) не ми трябва да се стартира даже :)
Само биоса да ме пусне, оттам нататък е лесно.
Предлагам обаче да не даваме обучение на желаещите да проникнат в адвокатския компютър :wink:
Последна промяна bebitor на 21 Юли 2008, 10:45, променена общо 3 пъти
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

hi

Мнениеот netLady » 21 Юли 2008, 10:41

Как ти е главоболието dnes?
netLady
Нов потребител

Следваща

Назад към Имотни казуси