Едно жилище е отдадено под наем,но без договор.Наемателите са си плащали до едно време наема и таксата за стълбището,но хазяйката получава известие,че тока и водата не са плащани за доста голям период.Поканва ги нотариално да си платят до момента всичко и да напуснат,но ....
Как да постъпя в разрешаването на проблема?
Мисля,да водя дело за разноските по апартамента/със свидетели да докажа,че те живеят там/,но как да ги изгоним от жилището?
- Дата и час: 30 Ное 2024, 07:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Инатести наематели
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Инатести наематели
[i][b]Истината, само истината, но не цялата истина![/b][/i]
http://dragneva.com/
http://dragneva.com/
- veda_iv
- Потребител
А в нотариалната покана има ли срок? Или е искано веднага да напуснат?
Ако не искат да си тръгнат, единственият начин легално да ги "изгоните" при положение, че нямате никакъв договор е чрез съдия-изпълнител. Разбира се на него ще му трябва съд. решение и т.н. - знаете. Иск по 108 ЗС.
Има и лесен начин, сещате се какъв е той.
Ако не искат да си тръгнат, единственият начин легално да ги "изгоните" при положение, че нямате никакъв договор е чрез съдия-изпълнител. Разбира се на него ще му трябва съд. решение и т.н. - знаете. Иск по 108 ЗС.
Има и лесен начин, сещате се какъв е той.
-
Trapped - Потребител
водата ясно ама тока как са ги изпуснали да не плащат и да се натрупат сметки обикновено ЕРД са доста пъргави при спиране
та потърсете назад във форума имаше доста дълга тема . мисля че беше на Ани - enister тя беше успяла да им спре тока законно и седяха
законно - съд
другия вариант е ясен
та потърсете назад във форума имаше доста дълга тема . мисля че беше на Ани - enister тя беше успяла да им спре тока законно и седяха
законно - съд
другия вариант е ясен
- dikobraz
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|